Fiam már 14 hónapos és megvan legalább 13 kiló és vissza szeretnék térni a háton hordozásra. Mit ajánlotok?
A lányom kb. 6,5 kilós koráig hordoztam elől, kis termetű, így már 6 hónapos elmúlt és magtól ült mikor vettem egy mei tai-t, azóta ebben hordozom háton, most 8 hónapos.
Imádom, szerencsére még ő is, 1 perc alatt felkötöm, kendővel nagyon béna voltam háti kötözésben, ez viszont rettentő egyszerű.
Én is tervezem 2-3 éves koráig hordozni, addig maradok a mei tai-nál.
1.válaszoló:
Én például azért hordozom és tervezem hordozni sokáig, mert nincs babakocsink (tudatos döntés) és egy 1,5-2 éves nem bír még sokáig gyalogolni, így ha elfárad, csak felkapom a hátamra és mehetünk is tovább, ráadásul így az alvása is meg van oldva tehát tervezhetek akár egész napos programokat.
Még annyi, hogy háti hordozásnál nem érezni annyira a súlyt, olyan, mintha egy hátizsák lenne rajtad.
A lányom most 7,5 kg körül van és órákon át tudom vinni, nem fárasztó.
13 kilóval már valószínűleg hamarabb elfáradnék, de 1-1 órát még így is simán ki lehet bírni.
mintha egy nagyobb túrára mennél megpakolt hátizsákkal :))
14 hónapos gyerkőcöt a legegyszerűbben csatosban lehet háton hordozni. Kendőben kicsit macerásabb, csatosban pikk pakk megvan. Ha nem szereted hátraemelni a gyereket, akkor csípőre ülteted a hordozóban, úgy fordítod hátra.
Nekem tündérputtonyom van, szeretem.
Imádtam hordozmi és ő is szerette. Mai napig mászik a hátamra. :)
Jártam hordozós klubba, lehet az lesz, hogy visszamegyek és kipróbálok párat.
Van most egy csípőn hordozó olcsón, gondolkozom rajta. Köszi a válaszokat!
Ja, amúgy nandum volt és meim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!