Valamelyikötök nem tudja, hogy az Öröd Nórának a kislányának milyen babakocsija van?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság ... Jó lenne tudni ..2013. júl. 23. 00:08
11/14 anonim válasza:
Attól, hogy 3 gyereked van, még nem vagy különb annál, akinek nincs gyereke.
Nekem is 3 van de sosem kérném ki, hogy ki az aki veszekedni mer egy három gyerekes anyukával
12/14 anonim válasza:
Szerintem ha nekem annyi pénzem lenne, mint nekik, én is a 200 ezer forintos babakocsit venném meg, miért ne? Tegye a szívére a kezét, aki nem ezt tenné, ha megteheti? Egyébként engem sem nagyon érdekel speciel Ördög Nóráék élete :)
13/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem tetszik én ez és a Stokke között vaciláltam de maradt a Stokke az örök kedvenc :)
2013. júl. 24. 22:52
14/14 A kérdező kommentje:
na jól van láttom mindenki rólam beszél , hogy azt irtam h 3 gyerekes anyukának kinek mi joga van beszólni ?!
Természetesen nem így értettem . Ha nem valamit nem értek ezen az oldalon ezt nem azért van , hogy mi anyukák kötekedjünk egymással , ha nem van valakinek valamilyen tapasztalata azt megosszuk egymással !
2013. júl. 25. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!