Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ez a kocsi jó újszülött kortól?

Ez a kocsi jó újszülött kortól?

Figyelt kérdés

vagy meg kell venni külön a mózeskosarat?

[link]

2013. júl. 11. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia meg Kell venni a mozest is!
2013. júl. 11. 22:52
 2/10 A kérdező kommentje:
áh... köszönöm! Túl szép lett volna, hogy igaz legyen...
2013. júl. 11. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:

miért kellene ????

hiszen ott a kép h teljesen vízszintesre dönthető

csak kicsit lejjebb kell vinni a csúszkát :-)

2013. júl. 11. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Bal oldalon a képek között (görgetősáv használata javasolt) ott van, hogy dönthető a sport rész teljesen. Az más dolog, hogy picit nyitott, de hát gondolom télire majd bundazsákba teszed. Jó kis kocsi, mondjuk picit drága, így, hogy semmi nem tartozik hozzá, viszonyt legalább könnyű.
2013. júl. 12. 06:34
 5/10 A kérdező kommentje:

Akkor abba tudom tenni... én is amiatt a kép miatt voltam bizonytalan. Örülök neki. Még csak most 4 hetes a pici, remélem, jövő kora tavasszal születik, remélem nem lesz olyan nagyon hideg, mint idén. Mindenesetre várok a vásárlással.

22 éves korom óta gyűjtök egy külön borítékba neki pénzt az óvónői fizetésemből, hogy ha végre jön hozzánk, ne a pénz legyen ami meghatározza egy- egy döntésemet. :) 6 éve várok, végre itt van! :)

2013. júl. 12. 07:13
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Hurrá! Gratulálok!

Amikor a kisfiam 3 hónapos volt, kiejtettem őt a babakocsiból mert egy vízszintesig dönthető, mózes nélküli kocsiban feküdt, amit én a lépcsőn cipeltem vele együtt fölfelé. Abba a típusba fekvő babát nem lehetett bekötni, ezért történt meg a baj. Na, gondolhatod. Ha meghalok, biztosan látni fogom, hogyan feküdt ott az a pici, puha teste a kemény és hideg lépcsőn...

Ha teheted, vedd meg a mózeskosarat!

Ahhoz pedig külön és nagy szeretettel gratulálok Neked, hogy végre itt a babácska, és ennyire okosan, gondosan és felkészülve fogadjátok. Jó helyre érkezik. :)

2013. júl. 12. 07:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Mind a két gyerekem úgy nőtt fel, hogy nem volt a kocsiban mózeskosár, szerencsére egyszer sem ejtettem el a gyereket, szerintem ez nem attól függ, hogy van-e benne mózes vagy nincs. Egyébként én be is köthettem a gyereket mózeskosár nélkül is.

Jó ez a babakocsi, csak nagyon drága. Ennyi pénzért kapsz olyat is, amihez hozzáadják a mózest, babahordót és ugyanilyen jó minőségű.

2013. júl. 12. 08:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem az olyan babakocsi nem tetszik, aminek "nincs oldala". Bocs, de nem tudtam máshogy fogalmazni. Ráadásul, ez piszok drága. Én elhiszem, hogy gyűjtögettél, de butaságnak tartom, hogy annyi pénzt adj ki babakocsira. Nem ettől leszel jó szülő. Természetesen, ez a te döntésed, és ha ez álmaid babakocsija, akkor hajrá :)
2013. júl. 12. 10:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esnek!

Keresgéltem a vaterán és láttam, hogy vannak hasonló kocsik, van még időm, várom, hátha találok olcsóbban.

Köszönöm a hozzászólásokat! Szép Napot Mindenkinek!! :)

2013. júl. 12. 10:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Én hiányolom a lábzsákot, ami nem tartozék, külön kell megvenned. Ha jól látom 18 ezer körül van hozzá pluszba! esős időben jól jön a lábzsák plusz esővédő!

Mózeskosarunk nekünk sem volt, 'csak' egy vízszintesig dönthető sport kocsi, amit újszülött kortól lehet használni. Én nem láttam szükségét a mózesnak.

2013. júl. 14. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!