Ez a kocsi jó újszülött kortól?
miért kellene ????
hiszen ott a kép h teljesen vízszintesre dönthető
csak kicsit lejjebb kell vinni a csúszkát :-)
Akkor abba tudom tenni... én is amiatt a kép miatt voltam bizonytalan. Örülök neki. Még csak most 4 hetes a pici, remélem, jövő kora tavasszal születik, remélem nem lesz olyan nagyon hideg, mint idén. Mindenesetre várok a vásárlással.
22 éves korom óta gyűjtök egy külön borítékba neki pénzt az óvónői fizetésemből, hogy ha végre jön hozzánk, ne a pénz legyen ami meghatározza egy- egy döntésemet. :) 6 éve várok, végre itt van! :)
Hurrá! Gratulálok!
Amikor a kisfiam 3 hónapos volt, kiejtettem őt a babakocsiból mert egy vízszintesig dönthető, mózes nélküli kocsiban feküdt, amit én a lépcsőn cipeltem vele együtt fölfelé. Abba a típusba fekvő babát nem lehetett bekötni, ezért történt meg a baj. Na, gondolhatod. Ha meghalok, biztosan látni fogom, hogyan feküdt ott az a pici, puha teste a kemény és hideg lépcsőn...
Ha teheted, vedd meg a mózeskosarat!
Ahhoz pedig külön és nagy szeretettel gratulálok Neked, hogy végre itt a babácska, és ennyire okosan, gondosan és felkészülve fogadjátok. Jó helyre érkezik. :)
Mind a két gyerekem úgy nőtt fel, hogy nem volt a kocsiban mózeskosár, szerencsére egyszer sem ejtettem el a gyereket, szerintem ez nem attól függ, hogy van-e benne mózes vagy nincs. Egyébként én be is köthettem a gyereket mózeskosár nélkül is.
Jó ez a babakocsi, csak nagyon drága. Ennyi pénzért kapsz olyat is, amihez hozzáadják a mózest, babahordót és ugyanilyen jó minőségű.
Köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esnek!
Keresgéltem a vaterán és láttam, hogy vannak hasonló kocsik, van még időm, várom, hátha találok olcsóbban.
Köszönöm a hozzászólásokat! Szép Napot Mindenkinek!! :)
Én hiányolom a lábzsákot, ami nem tartozék, külön kell megvenned. Ha jól látom 18 ezer körül van hozzá pluszba! esős időben jól jön a lábzsák plusz esővédő!
Mózeskosarunk nekünk sem volt, 'csak' egy vízszintesig dönthető sport kocsi, amit újszülött kortól lehet használni. Én nem láttam szükségét a mózesnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!