Sportkocsi választás?

Figyelt kérdés
9 hónapos a kisfiam. Nem tudom,hogy mennyire fontos a sportkocsin a karfa. Olyat vegyek, amin van, vagy teljesen jó az is, amin nincs?
2013. jún. 25. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Én karfásat vettem. Mert abban ha akar hátradől, ha akar előre, kényelmesen. A nem karfásba meg be van kötve, kisebb a mozgástér, attól a lányom megőrült volna. Szerintem a karfás jobb.
2013. jún. 25. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb a karfás. A fiam szinte végig előre hajolva nézelődik a kocsiban, úgyhogy karfa nélkül nem lenne túl jó.
2013. jún. 25. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is karfás van, a kislányunk előre dőlve kapaszkodik benne, és úgy nézelődik.
2013. jún. 25. 17:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Quinny zapp xtrank van, nincs rajta karfa, de az első babánk és az első kocsink, nem tudom milyen lenne karfásal. Simán elvan vele. NEm látom hátrányát, hogy nincsen.
2013. jún. 25. 18:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok, akkor karfásakat nézek inkább! :)
2013. jún. 25. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Karfás jobb, van hogy úgy alszik el a lányom hogy annak támasztja a fejét. :)
2013. jún. 26. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!