a linket nem tudom megjeleníteni (amit megadtál a kérdésben)
Hasonló cipőben járunk mint ti, kisfiam most júliusban volt 1 éves, és még nem jár - tavaszra várjuk a kis tesót, akkor kb. 20 hónapos lesz a nagy.
Én is egyenlőre nézelődök, nem kapkodom el, mert kitudja a nagy mikor lesz aktívabb és kell-e neki majd még babakocsi vagy sem. Meg mi magas szülők vagyunk így nem volt könnyű a fiamhoz sem megfelelő tolókar magassággal rendelkező babakocsit találni...
Nekem is tetszik a greco quatro tour duo, kép alapján elég magasnak tűnik a tolókarja, de ez úgy is csak személyesen dönthető el, annak idején még az állítható tolókarú graco - k is alacsonykáknak tűntek....
Akik már írtak a kérdezőnek, megírnák pluszba még azt is hogy milyen típusú az ő babakocsijuk és mekkora a tolókar max magassága?
egyébként hordozáson gondolkoztál már? - sokaknál láttam azt, hogy a picit magukra kötik a nagy meg vagy jön, vagy motorozik, vagy babakocsizik...
Én is hordoztam a fiam de nem a séták alkalmával, hanem inkább bevásároláskor és akkor már inkább nagyobbacska volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!