Hol kaphatnék Disney Princess (hercegnős) babakocsit?
Linkelnétek oldalt,vagy üzletet ahol venni tudnék?
Kerestem,de nem találtam sehol. :(
Óóó köszönöm szépen ez lesz az!!! :)
Azért szeretnék hercegnőset,mert szinte minden hercegnős a kislányomnak (szőnyeg,függöny,takaró stb..)
Nagyon tetszenek nekünk ezek a princess-es dolgok!
Kedves utolsó (előttem szóló)
tudnál ilyen helyet mondani. Na nekem most nem aktuális, de hogy babakocsit áthúzzanak még nem hallottam, és nem árt tudni.
Sima varrónőket kell keresni, akik ilyeneket is vállalnak? Vagy ez valami speciális!
Előre is köszönöm!
8. vagyok
Anyagot bármelyik nagyobb textilüzletben kapsz, vagy ha jó fejek berendelnek neked a szükséges mennyiségben. Nálunk például, ha nincs az adott anyagból, az egyik üzletben készséggel rendelnek, persze azért nem 10-20 centiket, hanem akkor nagyobb mennyiséget. Ha nem olyan segítőkészek, akkor nagy textiláruházakkal jó szemezgetni, netán konkrétan rá kell kérdezni, hogy akkor hol szerezhetsz olyan anyagot.
Huzatot elvileg sima varrónők is csinálnak, nem kell speciálisat keresni. Persze, kérdés, hogy vállalja-e. Nekünk van egy bőrdíszműves ismerősünk, és ő is varrt régen babakocsikra huzatot, most gyerkőc miatt szüneteltetni a dolgot. Velük is lehet egyeztetni anyagbeszerzés, vagy anyagválasztás kapcsán. Sőt, érdemes is, hátha ők maguk olcsóbban be tudják szerezni, vagy profibb anyagot tudnak hozatni, ugyanolyan árban és színben/mintában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!