Létezik olyan IKERbabakocsi, ami befér nyitott állapotban a PANELliftbe?
Tuti, hogy nincs ilyen. A nagyobb liftekbe fér csak be a miénk is, de panelekben általában sima 4 személyes liftek vannak, az bizony kicsi.
Viszont egy jobbfajta ikerkocsit nem tart semeddig összecsukni és kinyitni, s így már befér. Viszont akkor a gyerekeket külön kell levinni.
Egymás melletti nem hiszem. Nekünk PP Aria Twin volt, és befért a panel liftbe, de nekünk szélesebbre nyílik az ajtó. Mondjuk pint határeset volt. Ha pár centivel nagyobb lett volna, nem fér be.
Az egymás mögöttiekkel az a baj, hogy amelyiknek mind a két ülése dönthető, az nagyon hosszú, a mienkbe az tuti nem ment volna be.
Köszönöm a válaszaitokat.
Az szimpla babakocsi-kendő kombináción gondolkodtunk, csak közben már 7 hónaposak a gyerekek.
Az összecsukós megoldást használtuk eddig ha ketten mentünk le velük. Amikor egyedül mentem, hordozóval levittem őket, és az autóból kikaptam az ikerkocsit, majd helycsere - hordozók be, gyerekek a babakocsiba. Az ám, csak most már kinőttük a hordozót, és nem tudok egyedül levinni őket, úgy, hogy ajtókat csukjak-nyissak, babakocsit az autóból kivegyem.
Szóval, keressük A BABAKOCSIT. Most egy Marco Sky testvér/ikerbabakocsit néztünk, de még a lift újbóli mérése hátra van. :)
Megtaláltuk a megoldást (legalábbi számunkra):
Marco Sky L iker/testvér babakocsi.
Esernyőre csukható. A hátsó ülés állítható majdnem fekvőre, az első nem. De mi úgy használjuk, hogy a kisfiamat ültetjük előre, hiszen ő már biztosabban ül, a kislányomé pedig a hátsó hely, a "kakasülő". :)
És BEFÉR A PANELLIFTBE! Nem is hittem a szemenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!