Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Volt valakinek 2 karu babakocs...

Volt valakinek 2 karu babakocsija?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi amit két kézel kell tolni pl peg perego top rider stb..mik a tapasztalatok hátrányok ajánlod e minden napi használatra olyat szeretnék amihez van mozeskosár!
2013. máj. 28. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk olyan van, és előtte már kifaggattuk az ismerősöket. Sokan mondták, hogy nem problémás kezelni, teljesen jó, kényelmes. Az irányíthatósági szempontból azt mondták, hogy mintha még kényelmesebb is lett volna. De ez ugye olyan, kinek mi tetszik. Mi már várjuk, hogy élesben is tesztelhessük a kocsit. :)
2013. máj. 28. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a babakocsi fajtájától függ az irányíthatóság, mert nekem van két karú amit nagyon könnyű irányítani egy kézzel is, meg van egybe tolókaros is, amit még két kézzel is nehezebb. A két karú esetleg annyiból praktikusabb, hogy elvileg kisebbre lehet összecsukni, míg az egybe karosak általában lapra csukhatóak, de ez sem mindig van így, mert van egybe karos is ami esernyőre csukható. Szóval szerintem fajtája válogatja.
2013. máj. 28. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem jött be. Elötte volt olyan is aminek egybe van a tolókarja, azt tudtam egy kézzel irányítani, tolni. Aminek két karja van azt nem. És járdára is csak úgy tudok vele felmenni, ha rálépek a babakocsi hátsó vázrészére.
2013. máj. 30. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!