Fix kerekű, bolygó v felfújható kerekű kocsit vegyek?
Kisvárosba kellene,közepes terepviszonyokhoz.:-)
Köszi!
A bolygósítható kerék az nagy kincs, a lényeg, hogy ne mini kerekek legyenek.A bolygósítható kereket be lehet állítani úgy hogy ne forogjon, viszont a fix kereket már nem bolygósíthatod. Én a Graco babakocsikat ajánlanám.
Kisvárosban lakom, közepesek a terepviszonyok, de ide stabil babakocsi kell!
Szia!
Nekem felfújható 4 kerekű babakocsim van. Az első két kereket lehet fixálni (ezt ringatásnál használom). Jó választás volt, szeretem (az egész kocsit is). Ha fixen van beállítva nem egyszerű a kanyarodás, dönteni kell a kocsit. Nekem az első kerekek is nagyobbak, így az akadályok (hó, gödör) nem problémásak.
Szerintem mindenképp gumisat vegyél, és lehetőleg olyat, amit lehet fixálni.
Mi Budapesten lakunk, és áldom az eszem, hogy felfújható, fixálható, nagy kerekű babakocsink van.
Van egy műanyag, kiskerekű babakocsivá alakítható tesóülésünk is. Ha babakocsiként használom, minden göröngyben elakadok vele (villamossín, padka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!