Mi a baj a használt babakocsikkal?
Azért kérdezem, mert sok helyen azt olvasom, hogy használt kocsit biztos nem akarnak venni a leendő szülők.
Eleinte én is úgy voltam vele, hogy mindenből jöhet a használt, de ebből nem! Aztán sokat gondolkodtam, és inkább vettünk egy márkás, igen szuper kocsit használtan (egyébként semmi baja), jóval félára alatt jutottunk hozzá. Nem is kérdés, hogy én is tovább tudom adni majd évek múlva, hiszen nagyon kelendő kocsi.
Kíváncsi vagyok, ki, miért döntött az új mellett, mi az oka, amiért kizárta a használtakat.
Túl sokat olvastam kommentekben én is. Ezért döntöttünk az új mellett. De amilyen drága volt annyit nem ért! Ráadásul féláron tudtam megválni tőle. 1 évesen vettünk neki használtan másikat. Imádom a mai napig, a legszuperebb kocsi!!!
Ha lesz második babánk biztos hogy használtat veszek és hasonlót a mostanihoz. Nem fogok mégegyszer nagyzolni.
A lényeg szerintem az, hogy személyesen nézzük meg, próbáljuk ki a használtat... Nagyon jó állapotúakat lehet találni.
Kedves 11-es!
Megírnád, hogy melyik babakocsiban csalódtál?
Nekem a használt babaruhákkal semmi bajom, hihetetlen, milyen szépeket lehet kifogni fillérekért. Viszont cipőt én sem vennék használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!