Nekem (a derekamnak és a hátamnak) sokkal kényelmesebb volt a mei tai. A kenguru viszont valahogy komfortosabb volt a babának. A mei taiban kicsit elveszett, mikor kicsi volt. A kengurut csak pár hónapig tudtam használni (nehéz volt benne vinni), a mei tai-t még egy éves kora után is, mivel a hátamra köthettem. Fontos, hogy jól kösd meg, vagy ha kapcsos, az még egyszerűbb. Én a kendőt nem szeretem, de a mei tai nagyon bejött.
2013. máj. 16. 16:26
2/6 anonim válasza:
Mei-tai 3 hós kor fölött jó, de az enyémek igazán 6 hónapos koruk körül kezdték szeretni, addig kendőztünk.
Kengurut felejtsd el, borzasztó a baba csípőjének és a gerincét sem helyesen tartja. Kendőt vegyél, az valóban jó a babának.
2013. máj. 16. 17:08
3/6 anonim válasza:
Újszülöttnek a legegészségesebb a kendő (szövött kendő, mert ezt akár 2-3 éves koráig is használhatod).
Ha nem szimpatikus ( pedig nagyon egyszerű a kötése), akkor csakis a mei tai-t ajánlom a csípőterpesze, gerinctámasztása miatt.
A kengurut felejtsd el.
2013. máj. 16. 19:05
4/6 anonim válasza:
Tényleg jobb. Nekünk volt kenguru is, mei tai is. A mei tai-ban mai napig hordozom a két és fél éves gyerekem. Ezt a kenguruval nem tudnám megcsinálni, hiszen azt csak előre tudod felvenni. De ezen kívül rengeteg más előnye van a mei tai-nak. Egy picit talán nehezebb megtanulni használni, de hidd el, pár alkalom után már gördülékenyen fog menni.
2013. máj. 17. 15:12
5/6 anonim válasza:
Viszont az igaz, hogy 4-6 hónapos kortól jó igazán a mei tai (de a kenguru is), addig nagyon elvész benne a baba.
Rugalmas kendő az ideális az első hónapokra.
2013. máj. 17. 15:14
6/6 anonim válasza:
A mei tai sokkal kényelmesebb mint egy kenguru. És sokkal tovább tudod használni mint a kengurut. És ha jó minőségűt (ismert márkát) veszel hasonló áron tudod eladni, mint ahogy megvetted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!