A Brendon babaáruházban ha visszaviszem a tegnap vásárolt, bontatlan babakocsit, akkor visszaadják a pénzt? Voltatok már hasonló helyzetben?
Jól lepontoztatok, de nem köteles pénzt vissza adni.
Nézzetek utána!
Ha hibás a termék 72 órán belül kicserélik, utána szervizelni küldik! Pénzt nem köteles visszaadni, mert mondjuk neked nem tetszik a termék!
Ja, az más,ha úgy hirdeti meg.
De a Brendon-nál én még nem láttam ilyet!
Brendon kártyára írták rá az összeget, nem adtak vissza pénzt.:(
De pl. az Aldiban lazán visszaadták a két kis bőr szandinak az árát, amit a gyerekeknek vettem. Kérdezte a pénztáros de csak úgy mellesleg, hogy nem lettek jók? Én meg mondtam hogy méretre jók lettek volna, de a fazon nem volt jó, valahogy nagyon furán állt a gyerekek lábán. Szó nélkül visszavette, és készpénzben visszaadta az árát.
Tehát az Aldi negyon korrekt cég ilyen szempontból. A Brendon is lehetne nagyvonalúbb, nem hiszem hoyg az éhenhalástól kellene félniük a tulajdonosoknak...
Mindenkinek köszi a válaszokat!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!