Mi a véleményetek, melyik a cikibb?
ha magad miatt kérdezed, akkor megnyugtatlak, hogy egyik sem ciki. Én mosható pelusozom és nem az anyagiak miatt. Ha lenne egy retro babkocsink (mint, ahogy nincs), lehet, hogy használnám. szintén nem az anyagiak miatt.
de egyáltalán, az se ciki, ha valkinek kevés pénze van és azért használja ezeket. AZ én szememben ezerszer cikibb, ha valaki mutogatja, hogy mije van. Még gázabb, ha ezt úgy csinálja (pl. hitelre), hogy nem tehetné meg. AZ ilyen szülőt, az utóbbiakat, felelőtlennek tartom.
mosható pelus kérdésben meg tudok neked segíteni. (tanácsot adni)
ha tudsz egy kicsit varrni, akkor a mosható pelus is megoldható úgy, hogy a készleted is minimális költségű legyen.
vagy ha nem, akkor ez a megoldás is meggondolandó:
elsőre nagyon viccesnek tűnik, de youtube-os videókat, külföldi veboldalakat olvasgatva, sokan alkalmazzál.
természetesen pamut pólót kell használni pelenkázásra:
szerintem nagyon nagy ötlet :) csak össze kell szedni apuka elfekvőben lévő pólóit.
ehhez kell még pár vízzáró pelenkakülső és kész is a készlet.
Látom, hogy ki van emelve a kérdésed: döntöttél már azóta, hogy mi legyen? Esetleg mindkettő? :)
Én egyébként nem cikinek, hanem tök menőnek tartom mindkettőt. A régi babakocsit is fel lehet szépen újítani. Mosható pelust is lehet magunk készíteni egy kis kézügyességgel. Vagy ezekhez segítséget hívni, biztos lenne rá valaki ismerős/rokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!