Akcióban, 70-ért vettünk testvérkocsit, ez már abszolút a plafon nálunk, de fontos volt, hogy két picivel, autó nélkül is el tudjak jutni bárhová. Amúgy a szimpla babakocsijainkat megállítja 20 ezer: általában használtan vadásztam jó minőségű, keveset használt babakocsikat, most a Bergonunkat már a születendő harmadik babánk fogja használni és semmi gond vele. A Hauck sportkocsink is akciós volt, az is belefért 20-ba újonnan a Brendonban.
Én a magam részéről borzasztóan felháborítónak tartom, hogy annyiért árulnak babakocsikat, amennyiért egy használt Suzukit lehet venni. Beleférne a drágább kocsi a költségvetésünkbe, de a gyomrom nem bírja el, hogy százezreket költsek egy babakocsira. Nem azért, mert a gyereken spórolok, hanem azért, mert felháborítónak tartom, hogy ebben az országban ha valami úgy kezdődik, hogy "baba" - legyen ez kocsi, ruha, játék, bármi - az helyből három-négyszeres áron van kínálva.
150.000 . Használtan vettem meg a 300.000 Ft-os kocsit fél áron, de még simán ki tudna szolgálni 2-3 gyereket, mert csak minőségi, abszolút nem látszik rajta hogy már 2 gyereket kiszolgált!
Utánna vettem egy sport esernyő kocsit 25.000-ért, hát 1 nyár alatt leamortizálódott, 2 helyen eltört:(
Mi a 4.gyerekemnél 85 000 ft körül vettük,de abba volt mózes,hordozó stb...
42 000 ft-ért tudtam eladni utánna.
Ha van pénzetek akkor megéri egy komolyabb darabot venni,de ha nincs kár erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!