Milyen hordozó lehetőséget ajánlotok barátnőmnek,13 hós a kisfia és 12kg?
Szia
én egy darabig kenguruval mentem le a babakocsiig, esetleg háti hordozó?
a nagyobb babáknak is jó, ha esetleg le tudja tenni tárolóba és ott váltani babakocsira
A legegyszerűbb megoldás valamilyen csípőhordozó (pl. babaerszény, karikás kendő): pár másodperc alatt beleteszi a babát, aztán könnyen ki is veszi. Bár a csípőn hordozás hosszú távon kényelmetlen, de arra, hogy le/felvigye benne a az emeltre minden nap, teljesen oké. Ráadásul ezek a legolcsóbbak is, mert nem túl komoly "szerkezetek". Ráadásul nagyon kicsire összehajthatóak (pénztárca méretűre), úgyhogy a tárolás sem okoz gondot. Én a szemetet szoktam kihordani babaerszénnyel, és nagyon elégedett vagyok vele.
3. vagyok.
5-ös válaszolónak: persze, hogy megterhelő, mert egy oldalra terhelődik az összes súly, ráadásul Quinny Crubb nem is osztja el megfelelően a súlyt, így hosszútávon megfájdul az ember válla/dereka/háta. De! Ha csak arra kell, hogy a kérdező barátnője lemenjen vele a lépcsőn (ami gondolom nem több pár percnél), arra tökéletesen megfelel egy csípőhordozó. Mint már írtam, a szemetet én is erszénnyel szoktam kivinni, és azalatt az 5 perc alatt nem fájdul meg semmim, kényelmes. De ha 5 percnél hosszabb időre akarom hordozni a gyerkőcöt, akkor mei tai-ban kötöm a hátamra, azzal órákig cipelem minden gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!