Tolható tricikli-t egy 4 éves 15 kilós gyermek tud
használni? Belefér?
Hát nagyon nem az ő korosztályának való. Ezek a triciklik babakocsihelyettesítőnek vannak 1-3 éveseknek, rájuk méretezettek.
Ha a babakocsi ciki, ez űberciki.
Amúgy beteg gyereknek nem ciki a babakocsi.
júl. 11. 18:25
Fogod a gyereket, elmesz vele egy üzletbe és bele próbálod.
júl. 11. 18:28
[link]
Ez itt 6 hónap és 5 év között, max 25kg-ig hasznalhato
júl. 11. 18:30
4 évesek ilyenbe már nem ülnek szerintem. Vegyetek akkor összecsukható kiskocsit, amit húzni lehet.
júl. 11. 18:32
Vagy tanítsd meg sétálni… 4 éves a lányom, simán körbe megyek vele az állatkertben vagy múltkor egész nap a Family Parkban találtunk, én már fáradt voltam, ő még ment. Legközelebb rárakom a macska GPS trackerét, hogy tudjam mennyit ment.
Máskülönben mikor Olaszországban nyaraltunk 4-5 éves gyerekeket simán bevágtak még a babakocsiba, hogy ne nyüsszögjenek.
júl. 11. 18:40
Szerintem már nem való neki. Mondjuk kisebbeknek sem igazán, mert max tolni lehet benne, hajtani úgy sem fogja tudni egy 3 éves sem. Minden tekintetben felesleges és értelmetlen pénz kidobás. Amúgy miért kellene? Mert még nem bír sokat sétálni? A lányom sem bírt, olyankor apuka vitte. De 5 évesen már rengeteget megy, egyáltalán nem igényli, hogy felvegyük.
júl. 11. 19:08
Ezek a tricikli em kevésbé cikik és nem is könnyebbek, mint egy sportbabakocsira, főleg nem egy esernyőre csukható babakocsinál.
Ahogy előtte is írták 4 éves gyerek ha elfárad leül és pihen vagy az apja a nyakába veszi.
Felnőttként sem ülsz kerekes székbe, ha sokat kell gyalogolnod, hanem pihensz és rövidebb utat választasz.
júl. 11. 20:21
8/15 A kérdező kommentje:
Idegrendszeri éretlensége van, emiatt pipiskedik, jár TSMT-re, tehát fejlesztik szakemberek, de sajnos a pipiskedés miatt nem tud sokat sétálni, apa meloba és én azért egy 15 kilos gyereket nem tudok sokáig ciperni, de köszönöm szépen a tanácsokat, használtat akartunk venni neki, kb emiatt az egy nap miatt, és a cél az az lenne hogy ha elfárad akkor is lehessen vele haladni, illetve hogy ne ő hajtsa mert az fejletlensége miatt az egyensúly érzéke nagyon de nagyon rossz, a rollerrer esik bukik, illetve volt neki futó roller is de nem sikerül összehangolnia a szem kéz láb koordinációját, de szerintem babakocsiba kiviszem, és majd benne tolom😅
9/15 A kérdező kommentje:
Nem minden gyerek egyforma, nem tartom őt beteg gyereknek, mert problémák vannak vele, csak nem értem azokat, akik egyből támadó vagy flegma válaszokat adnak és az én anyai nevelésem kérdőjelezik meg. De köszönöm szépen a hasznos válaszokat
Mi imádtuk, de szerintem egy 4 évesnek már kicsi lesz.
De ha van valaki ismerősnek, próbáljátok ki!
Jaj még annyi, hogy amikor benne ül a gyerek, akkor hiperszuper, de közlekedni vele nem egy álom, buszon sok helyet foglal, a kocsi csomagtartóba nem fér el.
júl. 11. 21:27
Kapcsolódó kérdések: