Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Gremese karikás kendőt használ...

Gremese karikás kendőt használt valaki?

Figyelt kérdés

Első babámat várom és most lenne lehetőségem jó áron szinte vadonatúj Gremese karikás kendőt vennem, viszont a weboldalon már nem is árulják, véleményeket pedig nem találtam róla. Van aki használta? Megéri megvenni?

Amire úgy gondolom, hogy nekem kellene ez a kendő az leszaladni a negyedikről a tárolóhoz (ott lesz a babakocsi), vagy a közeli boltba bemenni, esetleg otthon magamra kötni mikor pakolászok. Erre ez a karikás kendő megfelelő lenne? Férfiak is tudják használni?

Rugalmast nem szeretnék venni egyelőre, azt elég bonyolultnak találom és ha bevállna a karikás akkor utána hordozási klubnál szeretném kipróbálni a többi lehetőséget és úgy venni egy hosszútávon is használható darabot.

jún. 19. 09:32
A kérdező szavazást indított:
Használtam és szerettem
Használtam/próbáltam de nem jött be
Nem Gremese karikás kendőt használtam de szerettem
Nem szerettem a karikás kendőt
Nem érint a kérdés de szavazni szeretnék
Egyéb, leírom kommentben
12 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem volt karikas is es egy close caboo is, amikor picike volt a kisfiam.

A karikas jo erre is, amire neked kell, csak azzal kell szamolni, hogy feloldalasan terhel.

Nekem speciel halal kenyelmetlen volt 10 perc utan, nagyon huzta a vallam, oldalam mar a 3,5 kilos gyereknel is. Kesobb 1 percig nem birtam elviselni 🤣 De valaki meg imadja.

Igazabol lehet erdemes lenne ezt is kiprobalni majd a baba szuletese utan, mert ugye kinek mi valik be, tok egyeni.

Nekem szemely szerint a caboo jott be, az egy rugalmas kendos hordozo, de egyszer megkotod (egyszeru az is) es onnantol kezdve mar csak bele kell bujni, berakni a babat, karikakkal meghuzni, ennyi. Tenyleg 1 perc felvenni, ha mar gyakoroltad parszor.

Elol es csipon hordozashoz van.

jún. 19. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, a ferjem is hordozott mindkettovel, pedig o 180 centi, en meg 150.

Ra is be lehetett allitani normalisan.

A karikasnal szamithat a kendo hossza, ha nagy a magassagkulonbseg, akkor erdemes nem a legkisebbet venni.

jún. 19. 11:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem liliputi van, nagyon szeretem. 2,5 éves a lányom, még mindig használjuk.
jún. 19. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!