Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Meddig kell a gyerekülés?

Meddig kell a gyerekülés?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó helyen kérdezek-e, de mikor lehet lecserélni a gyerekülést ülésmagasítóra?

A nagyobbik gyerkőc 16,5 kiló, 110 centi, 4 éves múlt. Sokszor mondja, hogy nem fér el rendesen, az ülés övét sem lehet úgy kiengedni, hogy bele tudjon bújni, mindig szenvedni kell vele.

Ahány helyen olvasom, mindenhol mást írnak.

A gyerekek csak és kizárólag hátul utaznak. Maga a gyerekülés 36 kilóig használható.

máj. 28. 06:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Máshogy működik, mint az előző ülés, aminek volt saját biztonsági öve (nekünk külön volt a kétfajta ülés, tiétek egybe van építve). Ezt én is furcsálltam anno. De ilyen a 15-36 kg közötti gyerekülés, mondjuk egy ulesmagasitónál biztonságosabb szerintem.
máj. 28. 08:21
 22/31 anonim ***** válasza:
Az nem baj ha mozog a gyerekkel egyutt mivel ha hirtelen fékezés van akkor akad be az öv. Illetve ha bekötöd a gyereket az üléssel egyutt akkor húzd meg az övet annyira hogy ne legyen laza. nyilván megfolytani nem kell a gyereket csak erosen huzd meg ennyi. :)
máj. 28. 16:52
 23/31 anonim ***** válasza:

Hasonlónk van a gyerek bele ül és be kötjük ugyan úgy mintha saját magunkat kötnénk be. Nem mozog semmit az ülés mert magán az ülésen is be kell akasztani az övet.

[link]

jún. 4. 21:12
 24/31 A kérdező kommentje:

Na igen, nézegettem, de a mi gyerekülésünkön nincs olyan "akasztós" rész.

Egyre inkább azt érzem, hogy a bababoltba ránkbeszélte az eladó a sz*rt. Ezt a gyerekülést nem lehetett menetiránnyal háttal bekötni, csak minimálisan lehetett dönteni, szűkítő része nem is volt, mondván, hogy "aki tud ülni annak nem kell".

jún. 5. 06:33
 25/31 A kérdező kommentje:
Csak azt sajnálom, hogy 70.000 forintot fizettem érte 3 éve, és igazából egy szutyok így visszagondolva.
jún. 5. 06:34
 26/31 anonim ***** válasza:
Mitek van?
jún. 5. 11:46
 27/31 anonim ***** válasza:
Vagy övvel lehet bekötni, vagy isofix-el, milyen az ülés?
jún. 5. 12:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Milyen ülésetek van?
jún. 5. 12:44
 29/31 A kérdező kommentje:

Nem tudom érdekel e bárkit is, de jelzek. 😅

Szétszedtük teljesen darabokra az ülést, és a belsejében volt "matrica" ami alapján össze tudtuk úgy rakni, hogy a sima biztonsági övvel be lehessen kötni. Persze először a bababoltba mentünk vissza, ahol azt kaptuk, hogy ezt nem lehet máshogy bekötni, vegyünk újat, stb. Megoldottuk.

júl. 4. 06:12
 30/31 anonim ***** válasza:
De ez milyen ülés?
júl. 4. 06:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!