Meddig kell a gyerekülés?
Nem tudom jó helyen kérdezek-e, de mikor lehet lecserélni a gyerekülést ülésmagasítóra?
A nagyobbik gyerkőc 16,5 kiló, 110 centi, 4 éves múlt. Sokszor mondja, hogy nem fér el rendesen, az ülés övét sem lehet úgy kiengedni, hogy bele tudjon bújni, mindig szenvedni kell vele.
Ahány helyen olvasom, mindenhol mást írnak.
A gyerekek csak és kizárólag hátul utaznak. Maga a gyerekülés 36 kilóig használható.
Hasonlónk van a gyerek bele ül és be kötjük ugyan úgy mintha saját magunkat kötnénk be. Nem mozog semmit az ülés mert magán az ülésen is be kell akasztani az övet.
Na igen, nézegettem, de a mi gyerekülésünkön nincs olyan "akasztós" rész.
Egyre inkább azt érzem, hogy a bababoltba ránkbeszélte az eladó a sz*rt. Ezt a gyerekülést nem lehetett menetiránnyal háttal bekötni, csak minimálisan lehetett dönteni, szűkítő része nem is volt, mondván, hogy "aki tud ülni annak nem kell".
Nem tudom érdekel e bárkit is, de jelzek. 😅
Szétszedtük teljesen darabokra az ülést, és a belsejében volt "matrica" ami alapján össze tudtuk úgy rakni, hogy a sima biztonsági övvel be lehessen kötni. Persze először a bababoltba mentünk vissza, ahol azt kaptuk, hogy ezt nem lehet máshogy bekötni, vegyünk újat, stb. Megoldottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!