Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik babakocsit választanád...

Melyik babakocsit választanád a kettő közül?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szinte mindenki a Cybexre és más prémium kategóriás babakocsikra esküszik, de mi max.250 ezret szeretnénk rászánni. Nincsenek nagy igényeink, kertvárosban fogjuk használni, nem kell emelgetni, a kocsiban is aránylag nagy a hely tárolásra. Minden véleményre kiváncsi vagyok, de leginkább ez a két kocsi jött eddig szóba.

[link]

[link]

A maxi-cosiról eddig jobb véleményeket találtam, de úgy látom ez egy alsó árkategóriás kocsi, így nem tudom mennyire éri meg.

2024. febr. 3. 21:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Ezek közül egyértelműen a Touragoo. Ennek külön van a Mózes és sport része, 1000x jobb kialakítás.

A Maxi-cosi az a spórolós, a mózest lehet sportrésszé alakítani, ami nagyon kompromisszumos megoldás. E helyett mire a sport részre kerül a sor mindenképp kell majd egy sport babakocsi.

2024. febr. 4. 09:45
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Egyik sem.

Cybex priam

Vagy

Stokke xplory x

Újonnan. Sokan elfelejtik ezenel a draga babakocsiknal a GARANCIA fontossagat ha szukseges.

Csak egy pl Stokke babakocsi kerék szett 64 ezer ft ha nincs ra garancia.

Es meg sorolhatnam

2024. febr. 5. 02:25
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

#12 Ezek a babakocsik mindennel együtt olyan 800.000 Ft-ba kerülnek. A fenti babakocsiból 3-at is tud venni ennyi pénzből a kérdező, ha bármi problémája lenne az elsőnek, szóval rohadtul nem ér annyit a garancia.

64.0000 Ft-ból nem kereket, hanem egy egész babakocsit lehet venni használtan.

2024. febr. 5. 05:24
 14/14 anonim ***** válasza:
21%

Kinek mi.

Ezert vannak olcsobb babakocsik hogy akinek azis megfelel akkor tessek.

Termeszetesen tisztaba vagyok az arral szandekosan nem irtam ki pontos arat,mivel latom itt nem az a reteg van aki ertene mi kerul ennyibe rajta.

2024. febr. 5. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!