Melyik babakocsit választanád a kettő közül?
Tudom, hogy szinte mindenki a Cybexre és más prémium kategóriás babakocsikra esküszik, de mi max.250 ezret szeretnénk rászánni. Nincsenek nagy igényeink, kertvárosban fogjuk használni, nem kell emelgetni, a kocsiban is aránylag nagy a hely tárolásra. Minden véleményre kiváncsi vagyok, de leginkább ez a két kocsi jött eddig szóba.
A maxi-cosiról eddig jobb véleményeket találtam, de úgy látom ez egy alsó árkategóriás kocsi, így nem tudom mennyire éri meg.
Ezek közül egyértelműen a Touragoo. Ennek külön van a Mózes és sport része, 1000x jobb kialakítás.
A Maxi-cosi az a spórolós, a mózest lehet sportrésszé alakítani, ami nagyon kompromisszumos megoldás. E helyett mire a sport részre kerül a sor mindenképp kell majd egy sport babakocsi.
Egyik sem.
Cybex priam
Vagy
Stokke xplory x
Újonnan. Sokan elfelejtik ezenel a draga babakocsiknal a GARANCIA fontossagat ha szukseges.
Csak egy pl Stokke babakocsi kerék szett 64 ezer ft ha nincs ra garancia.
Es meg sorolhatnam
#12 Ezek a babakocsik mindennel együtt olyan 800.000 Ft-ba kerülnek. A fenti babakocsiból 3-at is tud venni ennyi pénzből a kérdező, ha bármi problémája lenne az elsőnek, szóval rohadtul nem ér annyit a garancia.
64.0000 Ft-ból nem kereket, hanem egy egész babakocsit lehet venni használtan.
Kinek mi.
Ezert vannak olcsobb babakocsik hogy akinek azis megfelel akkor tessek.
Termeszetesen tisztaba vagyok az arral szandekosan nem irtam ki pontos arat,mivel latom itt nem az a reteg van aki ertene mi kerul ennyibe rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!