Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Tudnátok nem isofixes gyerekül...

Tudnátok nem isofixes gyerekülést ajánlani, ami nektek bevált?

Figyelt kérdés

A szüleim autójába keresek gyerekülést, mert néha ők is szokták fuvarozni a fiunkat. 11 hónapos, a hordozót kinőtte, már nem lehet benne normálisan szállítani. A mi autónkban isofixes ülés van, ha akarnánk, sem tudnánk átpakolgatni.

Olyat akarok, amit menetiránynak ellentétesen is be lehet kötni.

Sajnos látom, hogy csak nem jó minőségű, teszteletlen márkák vannak ebben a kategóriában, ebbe már beletörődtem...

Viszont nem tudom, mennyire kényelmesek, van-e elég hely a lábának, hogy még egy ideig háttal utazhasson.

2024. jan. 31. 13:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ez jó, épp tegnap este rendeltem meg a Joie Steadit. 😄 Eddig elkerülte a figyelmem, pedig a mi ülésünk is Joie (csak isofixes), és imádjuk. Valamiért azt hittem, nekik nincs nem isofixes. A fentebb linkelt minimanón vettem észre, ott nem volt készleten, de Mallról megrendeltem.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

2024. febr. 1. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!