Tapasztalatot szeretnék kérni olyan emberektől, akik Stokke X babakocsit HASZNÁLNAK hogy mi a véleményük? Negatív + pozitív is
Ilyen igénytelen igényekhez megteszi. ;)
Én egy hétig használtam csak kölcsönkocsiként. Maga volt a pokol.
Én ezt használom.
Pozitív: szerintem elég sok gyereket kinevel, mert én úgy érzem, hogy jól meg van csinálva és ami nagy pozitívum, hogy minden alkatrészt kapsz hozzá. A kagylócska is nagyon biztonságosnak érződik, nem dülöngél benne a gyermek. Nagyon szeretem benne, hogy jó magasra lehet emelni a kart is és a gyermeket is, mert én is jó magas vagyok. Kényelmes az isofixes kagylócska, mert csak pattintod be és ki az autóból, teszed rá a vázra s lehet menni a dolgodat intézni. A sport részét szinte teljesen vízszintesre lehet állítani, így mostani fejjel nem is vennék mózeskosár részt hozzá (nem is maradt meg a gyerek a mózes részben). Tudom, hogy csak ülni tudóknak ajánlják a sport részt, de nem igazán érdekel más véleménye. Nyilván nem veszélyeztetem a saját gyerekem. Látom hogyan fekszik a sport részben. Mondjuk nagy babám is van, 56 cm el született és 3.5 kg al, amit 3 hónapos korára meg is duplázott.
Még egy jó dolog, hogy minden textil része levehető, mosható és cserélhető.
Negatívum:
Nagy helyet foglal, és sajnos kinőttük a kagylócskát idő előtt, így kellett vegyünk gyerekülést.
Szóval összegezve ha a kocsiban elfér, nem kell felcipeld a negyedikre, akkor nem mondhatom rossz babakocsinak.
Kedves 3 as !
Teged az égiek küldtek!
Vegre egy olyan valasz ahol latszik hogy tenyleges hasznalo ir velemenyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!