Kisfiúnak gáz a rózsaszínes/barackszínű babahordozó kendő?
Szerintem nem, de én ilyen nagyon megengedő vagyok.
Az gáz, amit te gáznak érzel.
Direkt biztosan nem vennék ilyen színűt, de a szükség törvényt bont.
Mindig rozsaszin cumisuveget vettem a fiamnak, azert mert nekem az teszik, a kedvenc szinem, az ujszulotett meg nem erdekelte, engem meg total nbem erdekel mas.
Nem gaz, amugy meg neked kell tetszen, rajtad van.
Nyugodtan vedd meg/használd!
Nekem a türkiszkék/sötétszürke babakocsiban,kék pléddel betakart fiamat is lánynak nézték.Itt engedtem el a színeket.Ekkor már tudtam, hogyha kapunk valami lányost,tuti használni fogom ,mert ez semmit sem számít.Volt rózsaszín body,piros cipő/csizma,sárga pléd, sőt Piros/bordó/rózsaszin,szivecskés/katicás body csomagot is vettem neki HundM ben, mert fiús méret(2,5 évesre) már nem volt akkor éppen.Már lassan 7 éves,most is van rózsaszín zoknija(sőt a piros bakancsba most nőtt bele), a kutyát sem érdekli.(a nyáron a 2 kedvenc zoknija egy fehér jégvarázsos meg egy sárga csőrikés volt)
Az oviba vinni kell füzeteket 4Db-ot,meg füzetmappát,és a mappa egy rózsaszín-bordó lámás mappa,1 füzet egyszarvus, egy cicás meg 2 autós ,mindet ő választotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!