Vásárolnál rosegold/arany színű vázzal rendelkező babakocsit?
Bocsi, hogy bekerdezek, de akik ilyen dragabb kategoriaju babakocsit vettek, meddig hasznaltatok?
Csak mert en alig vartam, hogy megszabaduljak vegre a 13 kilos, dognehez babakocsinktol, ami elfoglalta az egesz autot is, abszolut nem volt praktikus. Igy utolag orulok mar, hogy egy olcsobbat valasztottam, csak 6 honapig hasznaltuk, aztan eladtam es vettem egy konnyu sportot.
Erdemes beruhazni ennyire? Vagy ilyenkor 3 evig az ember ugyanazt hasznalja?
#11, Ez attol fugg hogy hol elsz. Mi pl mindenhova kocsival kozlekedunk majd es ha kirandulni megyunk akkor kell majd egy stabil Nagy kereku babakocsi. Nekunk 3 babakocsink van. Van a priam (olcson vettem, uj de 2018as gyartas viszont mozes nem jar hozza es ha megvennem akkor Maga a mozes egy uj babakocsi araban lenne)
Vettem egy mozesre alakithato babakocsit egy aukcion. Vadonat uj, viszont nagyon olcso volt. Nem a legjobb minoseg de amig kicsi a setakra megfelel.
Egy eve nyertem egy sport babakocsit is (cybex libelle)
A baj, hogy sok helyet foglal a 2 nagyobb babakocsi, de a Mi csaladunknak ez felel meg. Az autos ülés amit vettunk az is cybex es teljesen viszintesre dontheto szoval a priamban azt fogjuk hasznalni amig jovunk megyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!