Miért kell azokat az anyukákat lenező tekintettel nézni akik nem engedhetik meg maguknak hogy legalább fel milliós babakocsit vegyenek???
Hagyományos 3in1 babakocsim van. A parkba sétáltam amikor jött egy anyuka csapat 4 en voltak egyforma babakocsit toltak csak a huzat volt más rajta,szemmel láhatóan valami drága kocsit tolhattak ,nagyon magas volt a gyerek ott ult ahol az én babakocsimnak már a kupolája kezdődik tehát elég érdekes babakocsi volt ilyeneket még nemis láttam de nemis ez a lényeg,izlesek és pofonok. Ami bántott az az ahogy ezek az anyukák nézték a babakocsim a szemükre és a tekintetükre volt minden irva hogy az én babakocsimról mit gondoltak. A járdáról alig akartak lejjebb menni hogy enis elférjek , es amikor tovabb haladtak hallottam ahogy a hátam mögött nevettek és mondták hogy ez a babakocsi ócska,kezükbe se vennék és hogy az ő babakocsijukra csak a kerék kerül annyiba mint nekem az egesz kocsim
Leirhatatlanul rosszul esett,nem gondltam volna hogy anyukák képesek igy viselkedni,ha nem velem történik talán el se hiszem.
Köszönöm hogy elolvastad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!