Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért kell azokat az anyukákat...

Miért kell azokat az anyukákat lenező tekintettel nézni akik nem engedhetik meg maguknak hogy legalább fel milliós babakocsit vegyenek???

Figyelt kérdés

Hagyományos 3in1 babakocsim van. A parkba sétáltam amikor jött egy anyuka csapat 4 en voltak egyforma babakocsit toltak csak a huzat volt más rajta,szemmel láhatóan valami drága kocsit tolhattak ,nagyon magas volt a gyerek ott ult ahol az én babakocsimnak már a kupolája kezdődik tehát elég érdekes babakocsi volt ilyeneket még nemis láttam de nemis ez a lényeg,izlesek és pofonok. Ami bántott az az ahogy ezek az anyukák nézték a babakocsim a szemükre és a tekintetükre volt minden irva hogy az én babakocsimról mit gondoltak. A járdáról alig akartak lejjebb menni hogy enis elférjek , es amikor tovabb haladtak hallottam ahogy a hátam mögött nevettek és mondták hogy ez a babakocsi ócska,kezükbe se vennék és hogy az ő babakocsijukra csak a kerék kerül annyiba mint nekem az egesz kocsim

Leirhatatlanul rosszul esett,nem gondltam volna hogy anyukák képesek igy viselkedni,ha nem velem történik talán el se hiszem.

Köszönöm hogy elolvastad!

2023. jún. 12. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Van ilyen csaj? Amúgy engem szóltak már meg mikor futócuccban toltam a babakocsit hogy de gáz,hogy túra ruhában jön a városba🤣
2023. jún. 12. 19:14
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Beírtam a keresőbe, hogy "stokke", és tényleg ugyanennek a felhasználónak a kérdéseit adta ki utoljára. Ugyanazok a szófordulatok és az íráskép is. Sőt, ugyanúgy 48 %-kkal pontozott le ott is mindenkit, mint itt, aki nem tetszőt írt. :D
2023. jún. 12. 19:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Hat az en babakocsim is viszonylag alacsony arkategorias 3in1, de orulok is, hogy nem vettem dragabbat, mert a gyerekem utalja. 😅
2023. jún. 13. 07:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha gyereked van, a minimum az hogy van egy egészséges önbecsülésed, egy minimum intelligenciád, hogy nem foglalkozol ilyen böszme picsákkal. Ezt a beszükült, engem mindenki lenéz, látásmódot fogod a gyerekednek tovább adni? Egyébként meg a normális embereket nem érdekli milyen az a babakocsi, a többi meg nem számít. Tiszta legyen és ne egy gázpalackot toljanak benne. 😅
2023. jún. 13. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!