Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Van olyan, akinek van isofix...

Van olyan, akinek van isofix rendszer a kocsijában, de nem használja?

Figyelt kérdés
Van aki azt mondja, hogy jobb az öves. Most akkor hogy van?

2023. ápr. 9. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
És hogy 2 éves korig háttal utazzon… egyébként csak hamis biztonságérzetet kapsz.
2023. ápr. 10. 12:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Hamis biztonságérzetem egy 900 kilós, gyenge kasztnis autóban lenne.
2023. ápr. 10. 14:58
 13/16 anonim ***** válasza:
67%

Ok, ne legyen soha baleseted és akkor sosem kell, hogy kiderüljön.

(A szomszédunk 1,5 évese a Mercedes terepjárójukban halt meg, mert menetiránnyal szemben volt bekötve és ütközésnél akkora erővel billent előre a feje, hogy kvázi kitört a nyaka. Pedig nem volt olyan nagy baleset, túlélhető lett volna. Persze az ilyen storyk mindig másokkal történnek. Velünk sosem eshet meg…)

[link]

Mivel nem az én gyerekemről van szó, ezért nekem tök mindegy, hogy ülteted. Tudom, hogy Magyarországon nem szokás háttal utaztatni. Csak nehogy rossz vége legyen (mert egy esetleges balesetnél igenis lehet). Az enyém már 3 elmúlt és még mindig háttal utazik. Ha kinövi ezt az ülést, akkor kap majd előrefelé nézőt.

2023. ápr. 10. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
42%
13 bizony akkor is lehet súlyos baleset ha menetiránynak háttal ülteted, nagyon el van terjedve ez a háttal ültetés csak éppen értelme nincsen, ezért kapható rengeteg adac teszten jól szereplő előre néző gyerekules.
2023. ápr. 10. 23:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Érdekes cikk, hogy kell-e háttal ültetni.

[link]

2023. ápr. 10. 23:16
 16/16 anonim ***** válasza:
72%
A cikk arról szól hogy 2 éves kor után, illetve 4 éves korig kell e háttal utaztatni. Sőt kihangsúlyozzák, hogy egyetért vele, hogy minél tovább utazzon háttal a gyerek. Nem mindegy. Mondjuk nekem édes mindegy.
2023. ápr. 11. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!