Mivel hoztátok haza a babátokat a korházból?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok akik nem több kilométerre arrébb szültek az otthonátol és nem volt kocsijuk?2023. febr. 12. 13:24
11/35 anonim válasza:
Akkor kölcsön kérnék két hordozót valakitől és hívnék taxit vagy megkérnék egy rokont, egyik nagyszülönek/barátnak sincs kocsija vagy mi?
12/35 anonim válasza:
Nem vállalnék gyereket, főleg nem kettőt autó nélkül.
13/35 anonim válasza:
Taxival hordozóban. Mindkét gyereknél. Még élnek annak ellenére, hogy szegény szüleiknek nincs kocsijuk. (Több helyen jártak már, mint én egész gyerekkoromban. Beleértve a külföldi utakat, úgyhogy "remélem" megbocsátják majd, hogy a belvárosi lakásunkhoz nem tartunk fent kocsit)
14/35 A kérdező kommentje:
12.tudod hány olyan család van akik felneveltek 2 meg 3 gyereket kocsi nélkül.Akkor ha valakinek nincs kocsija ne is vállaljon gyereket? Akkor csak annak lehet gyereke akinek van kocsija?
2023. febr. 12. 14:53
15/35 A kérdező kommentje:
12es minek legyen kocsim mikor városban élek 10-15perc alatt Gyalog minden fontos dolgot körbe tudok járni.fölösleges csak a korház van kicsit messzebb
2023. febr. 12. 14:55
16/35 anonim válasza:
Kérdező, anyósomék is ezzel nyaggattak, hogy kell autó a gyerekhez, tegyük le a jogsit. Ezt én se értettem soha, miért "kell"a gyerekvállaláshoz jogosítvány. Inkább diplomához kéne kötni lassan. :D
17/35 anonim válasza:
Nálunk kell vinni hordozót és abban engedik elhozni. Nálunk a nővér öltözteti a babát elhozás előtt, szóval figyeltek arra, hogyan hozom haza. Babakocsit nem tudom, mert mi autóval mentünk és nem kérdeztem ilyet.
18/35 A kérdező kommentje:
Nekünk muszály lesz venni hordozót igaz csak egy alkalomra.
2023. febr. 12. 15:01
19/35 anonim válasza:
Ha anyagi probléma van, lehet venni hordozót olcsóbban használtan pl. jófogáson.
20/35 anonim válasza:
3in1 babakocsi hordozó részében, taxival. Egyébként gyalog 5 perc a kórház, de elég hideg volt (most szültem januárban), így taxit hívtunk. Amúgy babakocsival hoztuk volna. Elvileg nálunk sem adják ki hordozó nélkül, gyakorlatilag nem nézte a kutya sem. Odaadták a zárót és viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!