A Kunert Mila befér egy pici panel liftbe?
Akkor meg legalább a lift méretét leírhattad volna.
Az, hogy "panellift", nem egzakt. Hiába a panelek lényege, hogy előregyártott házgyári elemekből építették őket, nem egyforma liftet tettek a 6 és 10 emeletesekbe pl. És az se mindegy, mikor épült. Láttam már 55 centis és 80 centis panelliftet
Tenyleg ennyi penzert valoban rakas gagyisag nem?
Nekem van kunert is es kis vazas kocsi is. Egyik sem egy olcso ossze*aszott kis valami. Mig a kis kocsihoz le kell hajolnom fel merert, a kosar resze is sokkal kisebb, a szel is sokkal jobban eri, tolni is rosszabb,mert kicsi kerekei vannak. Pesten ahol a zebran ott vannak a villamos sinek, folyton megakad benne, inkabb az idegbaj kerulget tole.
Addig a kunertbe bepakolom a fel szobat, a falusi hepehupas uton is konnyen tolom fel kezzel, kirandulasnal is, hegyekben is jol tolhato, telen, szelviharban is stabilabb. A buszra, villamosra es vonatra is sokkal egyszerubb feltenni. Nem hiaba vesz az ember ekkora kocsit, persze az aki alig tolja a gyereket, vagy epp nem lakik olyan helyen ahol *asztak megcsinalni normalisan az utakat, annak fogalma sincs mekkora aldas egy nagyobb kocsi.
Kedves Kérdező!
Igen, befér a panel liftjébe. A tolókart teljesen feltolod és vagy szemben egyik oldalra vagy pedig az ajtóval merőlegesen (attól függ milyen lift) pont elfér.
Én imádom, szerelemdarab!
De tényleg iszonyúan nehéz! Ha lépcsőzni kellene akár csak 5 lépcsőfokot is én megszakadnék az biztos. De nekünk van rámpa szerencsére!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!