21 hónap korkülönbség lesz a babák között. El vagyok veszve. Maradjon a nagynak a babakocsi a kicsit hurcizik majd . Vagy testverfellepo . Vagy teso kocsi. Ki mit használ ?
Tőled is függ, meg az idősebb gyerektől is.
Nálunk most 15 hónapos a lányom, a pici pedig januárban fog születni. Mivel a nagy még nem bír sokat sétálni egyszerre, ellenben sokat járunk el itthonról, mi vettünk egy testvér babakocsit. Kényelmesebb lesz, mert így mindketten tudnak kényelmesen lenni, ha megyünk valahova. A pici hordozását max itthon tudom elképzelni, vagy úgy, hogy mellette ott van a babakocsi is. Ha elmegyünk valahova eléggé kivitelezhetetlennek tűnik számomra, hogy egy hordozott baba mellé emelgessem fel a nagyobbat szükség esetén.
Ami a testvér fellépőt illeti, mi a Párommal úgy voltunk, hogy felesleges és nem jó minden esetre. Például mit csinálsz, ha éppen akkor szeretne a nagyobb aludni egy kicsit, amikor éppen mentek valahova? Egy testvér fellépőben nem tud aludni biztonságosas és kényelmesen. Szóval újabb pont a testvér kocsi mellett.
Köszönöm a választ! A nagy nem alszik babakocsiban, uh ezért gondoltam a testvérfellépőre.
Milyen kocsit vettetek ?
Kialakul
Elejen azt hittem testvérbabakocsi is kell.
Aztán semmi.
Néha hurciztam, ha a nagyot toltam..
Van csatosom, akkor a nagy volt benne, ha elunta a sétát.
19 hónap van köztük.
Jah a kicsi 19 hónaposan pedig futóbicajozott.
1-es vagyok.
Mi ilyet vettünk, igaz használtan, mert sikerült véletlenül pont találni egyet kifejezetten jó áron és kiváló állapotban.
Szia! Végül melyiket vettétek meg?
Ugyanebben a dilemmában vagyok😫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!