Mikor használtátok először a babakocsit?
Figyelt kérdés
Születés után hány nappal vagy héttel? Nagy baj, ha szülésre még nem lesz meg, csak utána vesszük meg 1-2 héttel? Autónk és hordozható babaülésünk van, gondolom az első hetekben az is elég lehet, nem?2022. szept. 22. 18:59
1/19 anonim válasza:
Kb 5 napos volt a lányom, de csak egy rövid időre vittük ki benne, nem szerette, az első 2 percet leszámítva sírt benne, én meg még annyira gyenge voltam, hogy a háztömböt is alig tudtam körbesétálni, szóval ez egy rövid kis túra volt nálunk :D Utána is inkább hurcival sétáltunk, kb 1,5 éves koráig alig vettük elő a babakocsit, addig üvöltött benne.
2/19 anonim válasza:
De miért olyan nehéz megvenni szülés előtt?
Egyébként kb. 4 napos korában, mikor kivittük a teraszra levegőzni kicsit.
3/19 anonim válasza:
2 hetes korától kb. 6 hetes koráig használtuk. Az én lányom is utálta, ordított benne végig, amíg sétáltunk. Vettem egy baby mei-tait, aztán egy csatos hordozót és azzal vittük mindenhova a férjemmel. Azokban nem sírt, aludt egy jót, vagy nézelődött. Utólag megbántam, hogy vettünk babakocsit.
4/19 anonim válasza:
Mi ahogy hazajöttünk, már menrünk sétálni a kutyákkal 😅 de ha nem vagy ekkora elvetemült állat, ráér persze. Sőt, vannak akik egyáltalán nem babakocsiznak, csak kendővel és/vagy csatossal hurciznak.
5/19 anonim válasza:
Pár nappal hazajövetel után abban toltam el a gyerekorvoshoz (nálunk nem jön házhoz). De ha autóval mentek, elég a hordozó.
6/19 anonim válasza:
A középsőt azzal vittük haza, a legkisebbet meg hazaérkezés utáni napon vittük babakocsival sétálni.
7/19 anonim válasza:
A kórházból hazajövet másnapján mentünk is sétálni babakocsival.
8/19 anonim válasza:
Az elso gyereket 1 honaposan (februari), de nem maradt meg benne, csak a hordozokendoben, aztan csatosban. A masodikat ket naposan mar vitte ki benne setalni az apukaja (ambulansan szultem, 4 oraval a szules utan mar otthon voltunk).
9/19 anonim válasza:
Kb 3 hét után (téli gyerek). Úgyhogy szülés után még van idő beszerezni, de szerintem sokkal jobb még előtte, utána eléggé le van foglalva az ember.
10/19 anonim válasza:
4-5 napos volt. 3 naposan vittük gyerekorvoshoz, akkor csak hordozóban vittük le, utána már babakocsival sétáltunk mindenhova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!