Mondanátok stabil 3 az 1 ben babakocsikat?
Könnyen vázra csatolható elemei legyenek. Esetleg bázistalpat lehessen a hordozóhoz venni. Városban viszonylag jó terepen használnám. Kertes házban lakunk, nem kell emeletre cipelnem. Azt sem tudom milyen kerekek a jók… rugózásnál mire kell figyelni? Kényelmes legyen a babának. Télre várom a babám.Nem szívesen adnék ki 200-250 ezernél többet érte.Elvesztem már itt a rengetegben 😩🥺
Esetleg nektek milyen van? Szeretitek?
Nekem Cybex Talos 2in1 van + Cybex Aton 5 hordozó, így együtt vásároltam kb. 250 000 forint értékben (nem MO, euróban volt az ár de átszámítva kb. ennyi, megnéztem magyar weboldalakon is találsz ennyiért)
Ugyanez a kocsi a Cybex Balios is, csak az inkább városi kocsi, a Talos nehezebb terepeket is elbír. Teljesen elégedett vagyok vele, nagyon szuper kocsi, ahhoz képest hogy Cybex az ára is tök jó. A hordozó ugye fontos, hogy jó minőségű legyen stb. nem is igazán ajàlnják a 3in1 kocsikat ezért..így mi külön vettük hozzá, de ugyanaz a márka, passzol a kocsi vázára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!