Autósülés dilemma segítség?!
Ezt a két gyerekülést néztem ki. Tanácsokat illetve tapasztalatot szeretnék kérni, ha valaki használ ilyet melyiknek mi az előnye, hátránya ? Több autóban is használnánk ezért az is szempont ,hogy könnyen lehessen be és kivenni. Kényelmes legyen és biztonságos. Összeségében a touragoo jobban tetszik de tanácstalan vagyok.
Esetleg hasonló árkategóriában más ?
Köszönöm, ha segítesz.
a 2 gyerekülés főként abban más, hogy az egyik egy nagy korszakot lefog, a másik pedig egy jelentősen kisebbet.
itt többnyire azt olvastam, hogy érdemes minden korszakra megfelelő ülést venni, tehát külön a 9-18kg, külön 18-36kg, mert azok biztonságosabbak. ha több autóban is használjátok: minden autóban van isofix? nyilván azzal a legegyszerűbb, leggyorsabb, biztonságosabb a rögzítés. bár a touragoo isofixes, a besafe nem. illetve ez utóbbi nem forgatható ülés. konnyebb, egyszerűbb belerakni a kicsit, ha forgatható az ülés, bár ez lehet főként kicsinél nagy előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!