Vennétek-e olyan plusz kiegészítőt a babakocsihoz amit a gyereked már nem tudna használni a kora miatt?
Stokke babakocsiról van szó
Csak sportrészt vettünk hozza
Mózeskosáron gondolkodom,hogy megvegyem e hogy teljesebb legyen a szett,illetve később tesónak gondoltuk jolenne
A mózes ára 82 ezer ft
Szerintetek rá szánjam e a pénzt??
Kisfiam 1 eves,ő már ezt nem használná
Eddig nem volt rá szükség a kisfiadnál? Mert akkor egyértelműen nem.
Én nem szeretek előre vásárolni, illetve a sportrész is állítható annyira általában, hogy használni tudd kisebb babánál. A mózes az, amit a legrövidebb ideig használnak az anyukák, mert vagy a hordozó kiváltja, míg elfér a baba, rövid sétát tesznek, autóba ki-be pakolják, vagy a kíváncsisága miatt hamarabb a sportrészben nézelődik, persze nem ültetve, hanem kellemesen kitámasztva. Ez az én véleményem, ha megvoltatok nélküle, ne vedd meg. Ha meg volt, csak más márka, várj amíg ténylegesen lesz tesó. Vagy attól tartasz, nem lesz addigra elérhető ez a kollekció?
Dehogy vennèm.
Eddig miben volt az 1 éves?
Most negatîv leszek, de mi van ha nem jön össze a tesó? Vagy csak sokára…
Addig egy vadi új dolgot tartogatsz?
Minek?
Biztos, hogy nem...
1, ha a nagynak nem kellett, tesónak sem tuti, hogy kelleni fog
2, azért nem veszem meg, hogs evekig nézegessem.
3, én alapból egy babakocsiért nem adnék ki ennyi oénzt, nem csak egy mózesért.
4, ha már 85ér megveszed. Hozzácsapod a használt babakocsitokhoz, ha el akarod adni, már nem ér annyit. Azt lehet nem is használod.
Kisfiam egy hagyomanyos lengyel tipusu 3in1 babakocsival kezdte
Ahhoz van mozeskosar
Utana vettuk a stokket,akkor viszont mar szepen ult,igy csak a sportot vettuk.
Igen,attól tartok hogy ez a kollekcio nem lesz elerheto ezert szeretnem megvenni most
Kesobb ,ha a stokke gyart egy ujjabbat akkor ezt mar nem fogja arulni es hasznaltat nemszeretnek venni mert nagyon kicsi ra az esely hogy az tenyleg hibatlan allapotba legyen,0 db karccal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!