Sherry97 kérdése:
Van egy Graco márkájú babakocsim aminek sajnos szétjött a kereke. Az interneten nem találom hol lehetne hozzá rendelni. Valaki esetleg találkozott már ilyen problémával? Hogy oldotta meg?(Amúgy nagyon jó babakocsi, nemcserélném le.)
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 14:28
1/4 anonim válasza:
Nekem a Brendont ajánlották először alkatrész ügyben, talán lehet külön kérni is, hátha be tudják szerezni. Másik ajánlás az Amazon volt talán. Mintha szállítana Magyarországra is. Ott rengeteg alkatrész van.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok. Harmadik lehetőség amibe belefutottam, a használt cikk. Jófogás/Marketplace. Vagy venni egy donor kocsit, amit valami hiba miatt nagyon olcsón adnak el. De találkoztam már konkrét megmaradt kerekekkel is ezeken a felületeken.
3/4 anonim válasza:
Ebay, amazon, keress utangyartott alkatreszeket pontos babakocsi-tipus alapjan. Magyar boltokban nem nagyon fogsz alkatreszt talalni, nem erdekuk hogy megjavitsd, hanem vegyel ujat 190-ert.
4/4 anonim válasza:
Nézted a gyártó oldalán van-e utángyártott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!