Minden babakocsiba ültetés egy ördögűzés. Más hogy oldja meg?
19 hónapos a lányom és utóbbi hetekben nem akar beülni a babakocsiba. Azzal megyünk-jövünk bölcsibe. Elég messze van, a buszmegálló negyed óra séta felnőtt tempóval, majd még 6 megálló a tömött buszon, majd megint 10 perc séta. Lehetetlen vele időre odaérni gyalog, főleg, hogy nem fogja meg a kezem, gondol egyet elkezd más irányba menni stb.
Viszont van, hogy nem bírom berakni a kocsiba, annyira rúg, sikít, feszíti magát. Haza fele az egész bölcsi tőle zeng ilyenkor, nagyon kínos. Reggel meg van, hogy lekéssük a buszt, mert negyed órás program belegózni a babakocsiba...hiába szíjazom bele, addig nyűglődik, hogy kiszedi egyik kezét/lábát, feláll benne. Valakinek van valami jó praktikája?
Csatos hordozó, háton hordozással. Ha budapesti vagy, tudsz bérelni is hogy csak kipróbáld. Mert simán lehet hogy azzal is kötötten érzi majd magát. De legalább kipróbáljátok. Nekem a BKV-N ez volt a legkényelmesebb.
Én a kis motort nem szeretem utcán, mert ennyi idősen nagyon rizikós a járdán maradás… Az én fiam sem hallotta az ordításomat, amikor előrébb ment, hiába futottam utána…. Én féltem kis motorral.
Nálunk még ami szóba jött, az a bicikli, gyereküléssel. Főleg ha a Bölcsinél biztonsággal ott lehet hagyni. Nálunk olyan volt a táv, hogy kis utcákon még optimálisabb is lett volna, mint körbe busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!