Melyik túra babahordozó vált be nektek?
Ezt nézegettem:
De szívesen veszek véleményeket egyéb kimondottan túrázáshoz szánt babahordozókról.
Köszönöm!
Boldog új évet!
Miért akarsz csatos hordozó helyett ilyet?
Ezek még egy apukának is nehezek. A gyerek súlypontja túl messze esik, eleve az eszköz túl súlyos.
Mekkora gyereknek?
1. Gondolom kellene valahova pakolni is
Nekem a csatosal az a bajom, hogy ha birom sem tudom hova tenni..
De valóban szerencsésebb egy rendes csatos, mint egy ehhez hasonló
2. Vagyok
Én a 3,5 éves fyereket Manducában viszem, ha kell
De valóban, ha rendeseb cuccok kellenek, akkor nem praktikus..
Viszont nekem nem kellemetlen a súlypont sem.
12 kg-os koràban voltam 22 km-t vele, akkor mèg nem jàrt úgy, hogy a túrán gyalogoljon is..
Terep közepes volt, de gyakorlatlanok is kis kitartással meg tudták csinálni.
Én is arra gondolok, hogy nagyobb gyerekkel kell az ilyen.
Amúgy a Decathlonban kapható gyerek/baba dolgokkal elègedett vagyok.
Babatornacipő
Baba fürdőruha
Bukósisak
Biciklis ülés
Stb
Egyszer próbáltam ilyesmit, nem tudom mi volt, kölcsönkaptam.
Alapvetően nem volt kényelmetlen de a ficegő gyerek nagyon kimozdított a súlypontomból és már magának a szerkezetnek is súlya van.
Egyébként egy Maraya állítható csatost használok, abban könnyebb a gyerek és nem zavar, ha mozog.
A minimum ülő gyerek egészsége szempontjából egyébként már mindegy, annyiban jobb a csatos, hogy abban jobban el tud aludni, a másikban ül, szóval szerintem ott kellemetlenül imbolyog, ha bealudna.
A képen nincs benne gyerek így nem látni hogy van benne a lába, kengurus megoldásù tùrahordozót is láttam már, olyat ne vegyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!