Tudnátok babakocsit ajánlani?
5 hetes a kisfiam, de a használtan vásárolt babakocsink nagyon nem praktikus, segítségre lenne szükségem.
Legfontosabb szempont hogy könnyű legyen, vagy könnyen szétszerelhető (emeletről kell lecipelnem).
3in1 kocsink van, ilyet szeretnék vagy olyat ami hordozó+újszülött kortól használható sportrész.
Peg Perego vagy Cybex.
Nekem csak ők jöttek be.más márkától alamelyik ormótlan nehéz volt,a kis kerekek minden sz*rba beakadnak,a fék sok kocsin rossz helyen van,a huzat valamelyiken nem tisztítható normálisan (már pedig nagy baba,kis gyerek eszik a kocsiban is,és maszatol is..),valamelyik kényelmetlen a gyereknek,valamelyiket macerás szétszedni/össze rakni vagy épp megforgatni az ülést ha úton vagy..
Én az elején azt mondtam,hogy tök mindegy a kocsi az kocsi,mindegy mennyibe kerül akkor is gurul.
Aha..csak nem mindegy,hogy kenyelmes-e menni vele,könnyű-e,beférsz-e vele rendesen tömegközlekedésre és boltokba,mennyire terhelhető..
Én egy cybex sport kocsit vettem, erre lehet tenni autós hordozót is.
Gyerekkel még nem próbáltam, 2 hetem van szülésig, de könnyű, jól irányítható, könnyen, kicsire csukható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!