Akinek két kisebb gyereke van, hogyan utaztok autóval? Ki ül a vezető és ki az anyósülés mögött?
Alapvetôen a nagyobbik kezdett a vezetőoldal felöl, emiatt maradt az a helye, viszont, amikor egyedül van a kicsi, akkor oda teszem, mert könnyebb nekem
Szóval mindegy
A nagy az anyósülés mögött. A kezdetek óta ott van. Most is könnyebb, ha valamit kell adni neki, könnyebb nekem vezetés közbe oda nyújtani.
A kicsit ígyse úgyse látom, lényegében mindegy hol ül.
2és fél éves illetve 2 hetes
Aki ahol akar. 3 gyereknél kezd vicces lenni, az ül középre, akinek elfér ott az ülése, ha ez sem szempont, akkor akitől jobban kilát a sofőr. :)
Az, hogy melyik biztonságosabb, nem mindegy, úgy őszintén? Meg tudod ideologizálni, melyik gyerekedet akarod inkább, hogy életben maradjon? Na hagyjuk is.
Vezető mögött a kicsi. Anyós ülésről könnyebb segíteni neki ha valami adódna.
Ha egyedül vezetek, akkor nem változtatom az ülés rendet, mert ha van valami, akkor egyértelműen félre állok.
Köszönöm a válaszokat! Ilyesmire gondoltam, mint amit 6-os írt, hogy hogyan is praktikusabb.
Csak megjegyzem 5-ös, hogy nyilván nem a gyerekek életben maradási esélyeire játszom - ettől függetlenül ment a pozitív értékelés.
A kicsi (1éves) a vezető ülés mögött, azért, mert ha én ülök az anyósülésen, akkor egyszerűbben elérem ott ha kell neki valami.
A nagy (5éves) az anyós ülés mögött ül. Ha én megyek egyedül a gyerekekkel, (hétköznap mindig), akkor sem cserélgetem át, mert ugyan úgy, ahogy valaki már írta, úgyis félre állok ha valami van.
2. Vagyok
A vicc, hogy mi még van, hogy az üléseket is pakolásszuk..ha jön idegen is
(7személyes a kocsi.. középső soron minden ülésen elfére egy-egy nagyobb héjazatú isofixes ülés is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!