5 hetes kisbabám utálja a babakocsiban és a hordozóban. Nen tudom sehová se menni vele, csak ölben van el. Higy lehetne rászoktatni, vagy a bíztonsagerzetet kialakitani?
Es a cumit sem fogadja el. Egyeful csak szopizva nyugtatja es altatja magat. Mit csibaljak?
Elnezest a helyesiraserz, epp seta kozben vagyunk uton es ordit:(
Hordozókendő?
5 hete még a jó meleg magzatvízben lebegett.Most kijött,ruha van rajta,alig tud mozogni,folyamatosan éhes (kb 2-3 óránként),van rajta egy pisit/kakit gyűjtő pelenka..
Nem kényelmes ez,hozzá kell,hogy szokjon.
Mondjuk én császáros voltam,én első hetekben vért könnyeztem azzal a pár kilós babával is hordozó kendőben,de neki jó volt.
Plusz én használnék pólyát.
Sokkal nyugodtabbak a babák,ha magzatpózban vannak.
Akkor..etesd meg mielőtt elindultok.Ha tátog az éhség lesz (vagy nyugtalan).
Vagy egy sima hagyományos (nem azt a csőrös új vacakot,azt minden baba kb utálja..) MAM cumit próbálj ki ilyen esetekre.
Kell,hogy meg tudja magát nyugtatni akkor is,ha épp se a cici se a testkontakt nem opció,már pedig ilyen kicsiként még rongyikkal,meg játékokkal nem mész semmire.Sajnos..
Az majd ha nagyobb lesz.Nekem a fiam pl 7 hónaposan kezdett el úgymond rongyizni,azóta azt az egy kis takarót keresztet vethetek,ha össze koszolja.
5 hetesen ez normális
Hirdoztam a gyerekeim, de 2 hó alatt mind2 ordîtott benne..
Csak kézben voltak el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!