Letezik olyan sport babakocsi amiben nem kell leszijazni a babat?
Nem véletlenül van benne öv. Ismerősöm anyuka anyja sétált a gyerekkel, megbillent, fejre állt a babakocsi
Kocsi ülésbe se kötöd be? Etetőszék?
Ha nem szeret igy a babakocsiban, akkor probald meg a hordozast, de en nem ajanlom, hogy ne kosd be. Most ehhez felesleges is lenne ilyne babakocsit venni( mar ha van), csak szimplan nem kotod be.
Velem megtortent, hogy beleraktam a gyereket a babakocsiba, de kozben a masik gyerek sirva jott oda, szoval megfordultam es ennyi ido alatt(nem viccelek kb 2 mp volt) a kicsi szajabol kiesett a cumi szoval utananyult es majdnem fejre esett.
A babakocsi ilyen terep nagy monstrum van sulya nem az a vekony vazas es 7,5 kilo a lanyom attol nem felek hogy felborul szerintem nem is tudna. Viszont ha nagyon meglazitom a vallanal akkor oldalra csuszik a ket ov es kb mintha rajta se lenne. Ha lenne meg egy osszekoto a mellkas reszen talan ott tartana az oveket a vallan. Lehet megbuheralom majd. Mivel szemben van velem igy latom, ha kifele nezne nem mernek ezzel kiserletezni.
Sajnos nem lehet hordozni :(
Ott se szereti hogy le van korlatozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!