Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Letezik olyan sport babakocsi...

Letezik olyan sport babakocsi amiben nem kell leszijazni a babat?

Figyelt kérdés
Lassan 9 honapos a lanyom, nemreg valtottunk mozesrol sportra. A mozessel semmi gond nem volt aludt is benne ha kellett, de a sportreszben a lekotozest nem birja. Latszik hogy feszeng es egy ido utan ha almos nyugos sir nem tud elaludni benne pedig allithato a tamlaja 3 fokozatban. Van esetleg valami tippetek az ilyen tipusu gyerekekhez? Az utolso 5 perc amikor a hazhoz erunk kb mindig sirassal vegzodik.
2021. máj. 20. 13:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10es vagyok ....miért van hátra szorítva? Én sem szeretnék úgy ülni
2021. máj. 20. 14:29
 12/22 A kérdező kommentje:
Ha lazitok akkor sem tud felulni mert visszacsapodik hatra ha erthetoen irom. Plusz ugy mi ertelme?
2021. máj. 20. 14:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is lazán van (5 pontos), ülve előre tud dőlni, de nem tudna kiesni (hacsak nem fordul át 3-szor a babakocsi )
2021. máj. 20. 14:36
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Vagy csak simán ne kösd be, te dolgod, emiatt nem kell venni új kocsit.
2021. máj. 20. 14:37
 15/22 anonim ***** válasza:
52%

Nem véletlenül van benne öv. Ismerősöm anyuka anyja sétált a gyerekkel, megbillent, fejre állt a babakocsi

Kocsi ülésbe se kötöd be? Etetőszék?

2021. máj. 20. 14:52
 16/22 Derjaderja ***** válasza:
100%
Én amúgy estem el babakocsival. Biztos én vagyok a béna, leakadt a kerék lelepéskor és lefordult az útra a kocsi. Még mózesben volt a kislányom és ki is csúszott belőle, igaz, lassan és vastag anorákban, nem lett semmi baja.
2021. máj. 20. 15:10
 17/22 anonim ***** válasza:
71%
Ikeás antilop székünk volt, SOHA nem kötöttem be egyik gyereket se, akkora tálca van körben... Ott úgysem hagytam percekig úgy, hogy nem látom, sosem kerültünk a közelébe sem, hogy veszélyes legyen.
2021. máj. 20. 15:13
 18/22 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem szeret igy a babakocsiban, akkor probald meg a hordozast, de en nem ajanlom, hogy ne kosd be. Most ehhez felesleges is lenne ilyne babakocsit venni( mar ha van), csak szimplan nem kotod be.

Velem megtortent, hogy beleraktam a gyereket a babakocsiba, de kozben a masik gyerek sirva jott oda, szoval megfordultam es ennyi ido alatt(nem viccelek kb 2 mp volt) a kicsi szajabol kiesett a cumi szoval utananyult es majdnem fejre esett.

2021. máj. 20. 15:52
 19/22 A kérdező kommentje:

A babakocsi ilyen terep nagy monstrum van sulya nem az a vekony vazas es 7,5 kilo a lanyom attol nem felek hogy felborul szerintem nem is tudna. Viszont ha nagyon meglazitom a vallanal akkor oldalra csuszik a ket ov es kb mintha rajta se lenne. Ha lenne meg egy osszekoto a mellkas reszen talan ott tartana az oveket a vallan. Lehet megbuheralom majd. Mivel szemben van velem igy latom, ha kifele nezne nem mernek ezzel kiserletezni.

Sajnos nem lehet hordozni :(

Ott se szereti hogy le van korlatozva.

2021. máj. 20. 16:44
 20/22 A kérdező kommentje:
Kocsiba persze be van kotve de meg a hordozosat hasznaljuk abban kvazi fekszik. Etetoszekbe nem kotom be mert a talca teljesen ra van tolva nem tud kimaszni de sztem nem is akar.
2021. máj. 20. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!