Ajánlanátok sportbabakocsit légyszíves?
Ohh, akkor hamarabb is nézelődhettem volna. Gondoltam, hogy túl sokat várok el ennyi pénzért. Köszönöm szépen mindenkinek a választ! 😊
Van egy 3 az 1-ben babakocsink, de most hogy lett gyerekülés az autóba, igy a váz plusz a sportrész úgy fér be a csomagtartóba, hogy más már nem fér el mellettük... Ezért nem is szeretnék túl sokat költeni rá.
És esetleg ha csak annyit kérnék, hogy legyen könnyű, kis helyen elférő és dönthető ugyanebben az árfekvésben?
Lorelli kocsikat mutogatott az eladó a bababoltban. Azok tényleg olyan silányak? Lorelli Fiona volt, ami igen tetszett csak nem ismerem ezt a márkát túl jól.
Lorellit ne! Nagyon silány még a drábák babakocsijaik is, kb jobban jársz ha veszel egy játéknak szánt babakocsit vagy egy taligát mint Lorellit. Én ezt venném amúgy, nagyon jó babakocsi, nagyon strapabíró, masszív, kicsire csukható, dönthető és most nézem, hogy ilyen akcióban kb ajándék:
Vagy esetleg ezt, ez a Cybex kistestvér márkája: [link]
Lorellit valóban ne, az szutyok minőség. Csörög csattog szétesik és izomból kell tolni.
A Cbx jó lehet a cybex helyett. Ugyanott készül, csak kicsit spórolósabban, de azért nem olyan alacsony szintű mint a lorelli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!