Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ajánlanátok sportbabakocsit...

Ajánlanátok sportbabakocsit légyszíves?

Figyelt kérdés
Olyan sportbabakocsit keresek nagyjából 20 és 40 ezer forint között, ami kicsire összecsukható (legjobb ha egy kézzel), nagyon könnyű és dönthető valamennyire. Ezekhez már csak az lenne a bónusz, ha tudnám úgyis tolni,hogy a baba velem szemben van. 😊

2020. dec. 15. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi pénzért szerintem semmit nem fog tudni, nekünk cam agile van, én szeretem, kicsire össze lehet csukni, könnyű, 30 ezer ft volt, nem lehet szembe fordítani, de nem is volt szükséges. Esetleg keress használtat.
2020. dec. 15. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Esélyed nincs kb ilyen kritériumokkal ebben a keretben max használtan vagy outletekben, nézz körül a strollerdealer.hu vagy minimix.hu outletekben.
2020. dec. 15. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Cybex eezy s twist - ez áll a legközelebb ahhoz, amit szeretnél, de új ára 60, viszont Black Friday alkalmával volt 20-ért is akciós (kifutó) szín.
2020. dec. 15. 16:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Ohh, akkor hamarabb is nézelődhettem volna. Gondoltam, hogy túl sokat várok el ennyi pénzért. Köszönöm szépen mindenkinek a választ! 😊

Van egy 3 az 1-ben babakocsink, de most hogy lett gyerekülés az autóba, igy a váz plusz a sportrész úgy fér be a csomagtartóba, hogy más már nem fér el mellettük... Ezért nem is szeretnék túl sokat költeni rá.

2020. dec. 15. 21:02
 5/7 A kérdező kommentje:

És esetleg ha csak annyit kérnék, hogy legyen könnyű, kis helyen elférő és dönthető ugyanebben az árfekvésben?

Lorelli kocsikat mutogatott az eladó a bababoltban. Azok tényleg olyan silányak? Lorelli Fiona volt, ami igen tetszett csak nem ismerem ezt a márkát túl jól.

2020. dec. 15. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Lorellit ne! Nagyon silány még a drábák babakocsijaik is, kb jobban jársz ha veszel egy játéknak szánt babakocsit vagy egy taligát mint Lorellit. Én ezt venném amúgy, nagyon jó babakocsi, nagyon strapabíró, masszív, kicsire csukható, dönthető és most nézem, hogy ilyen akcióban kb ajándék:

[link]

Vagy esetleg ezt, ez a Cybex kistestvér márkája: [link]

2020. dec. 15. 23:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Lorellit valóban ne, az szutyok minőség. Csörög csattog szétesik és izomból kell tolni.

A Cbx jó lehet a cybex helyett. Ugyanott készül, csak kicsit spórolósabban, de azért nem olyan alacsony szintű mint a lorelli.

2020. dec. 16. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!