CAM babakocsiról mi a véleményetek?
A véleményeteket szeretném kérni, hogy kinek milyen babakocsi vált be. Rossz útviszonyok között használnánk (földút, macskakő), nem kell emeletre cipelni, gyalog vagy autóval közlekednénk leginkább.
Első körben nagyon megtetszettek a Cam babakocsik, valakinek van esetleg saját tapasztalata a márkáról? Azon belül esetleg a Cam Dinamico up-ról?
A kereke nem fog beválni, nekünk macskaköves utat nem bírja, illetve bírja de felkel benne a gyerek ha elalszik a kocsiban. Nagyon ráz, nyikorog is.
Olyan babakocsit javaslok amiben van lengescsillapito is, ha rossz útviszonyokon akarod használni.
Mi ezt a babakocsit egy chippolino terrára váltottuk le, na az tökéletes volt a köves útra. Ja, és olcsó is.
Nekünk Cam Taski volt, én nagyon szerettem. Rövid ideig használtuk rosszabb útviszonyoknál, ott is bevált, de gyanítom, hogy ha hosszabb ideig toltam volna macskakövön, akkor azért gyorsan elkopott volna a kereke.
Az egyetlen hátránya ennek a típusnak az pont a vékony kerék (nem tudom, hogy a Dinamico up-nak milyen).
Mi ahol lakunk végig dimbes dombos föld út, járda sehol.
Bergon / camarelo sirion 3in1 kocsi tökéletesen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!