Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » CAM babakocsiról mi a vélemény...

CAM babakocsiról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

A véleményeteket szeretném kérni, hogy kinek milyen babakocsi vált be. Rossz útviszonyok között használnánk (földút, macskakő), nem kell emeletre cipelni, gyalog vagy autóval közlekednénk leginkább.

Első körben nagyon megtetszettek a Cam babakocsik, valakinek van esetleg saját tapasztalata a márkáról? Azon belül esetleg a Cam Dinamico up-ról?

#babakocsi #Cam dinamico up
2020. dec. 3. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk cam agile van, minden rendben volt vele, de árának megfelelően egyszerű babakocsi, nem tudom, hogy nehéz utviszonyoknál is megfelelő-e.
2020. dec. 3. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:

A kereke nem fog beválni, nekünk macskaköves utat nem bírja, illetve bírja de felkel benne a gyerek ha elalszik a kocsiban. Nagyon ráz, nyikorog is.

Olyan babakocsit javaslok amiben van lengescsillapito is, ha rossz útviszonyokon akarod használni.

Mi ezt a babakocsit egy chippolino terrára váltottuk le, na az tökéletes volt a köves útra. Ja, és olcsó is.

2020. dec. 3. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk Cam Taski volt, én nagyon szerettem. Rövid ideig használtuk rosszabb útviszonyoknál, ott is bevált, de gyanítom, hogy ha hosszabb ideig toltam volna macskakövön, akkor azért gyorsan elkopott volna a kereke.

Az egyetlen hátránya ennek a típusnak az pont a vékony kerék (nem tudom, hogy a Dinamico up-nak milyen).

2020. dec. 3. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi ahol lakunk végig dimbes dombos föld út, járda sehol.

Bergon / camarelo sirion 3in1 kocsi tökéletesen működik.

2020. dec. 3. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
4 es vagyok, ebben a bergon kocsiban van csillapító, minden fokban állítható a kerék, rugozik, nem rugozik, még a Mózes része is sokáig használható, 9 hónapos lányom mai napig használja a mozest és dönthető h lásson, nyáron van alul szellőztető része, télre minden fele téli verziója, könnyen irányítható, sokat járunk erdőbe, ott is ki bírt mindent. Ja és én használtan vettem 50 ért. Új ára olyan 130 körül van
2020. dec. 3. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Cam Dinamic, imádom. 😊
2020. dec. 3. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!