Mit csináljak a babakocsi undorával?
Figyelt kérdés
Van egy 4 hónapos gyerekem, születése óta vegyesen hordom sétálni babakocsival és szövött kendőben. ( mikor hova megyünk, mennyi időt, milyen az idő stb) kb 2 hete üvölt a babakocsiban ( ilyen nagy mózeskosaras van). Kb 6 percet bír benne. Korábban az erkélyen aludt is benne most esélytelen, visít tőle. Szerintetek erőltessem vagy hagyjam a francba és csak hordozzam? És ha ne hagyjam, milyen tippeket javasoltok?2020. nov. 11. 22:20
1/11 anonim válasza:
Hagyd a fenébe
Amugy a sima sportot már szokták szeretni
Addig bird ki..
/ mondom ezt úgy, hogy “hurcis” vagyok
De vannak helyzetek, amikor a kocsi kényelmesebb(lenne)/
2/11 anonim válasza:
Döntve sport részbe lehet tenni. A lányomat 5 hónaposan tettük bele, mert már nem igazán akart megmaradni a mózesben. Vagy ha ez sem opció, akkor marad a hordozó kendő.
3/11 A kérdező kommentje:
A kendőből alvás előtt nagyon kukkol kifele, nézeget mindent. Gondolom az a baja, hogy a mózes egy "nagy doboz" és ő onnan nem lát ki. Ezen úgy behergeli magát, hogy el sem alszik már benne.. pedig még bőven 16-18 órákat alszik naponta, max 1,5 órát bír ébren 2 alvás között, de a babakocsiban most akkorse aludna el, ha 8 órája ébren lenne...🙈
2020. nov. 11. 22:45
4/11 anonim válasza:
Az a baja, hogy a mózes uncsi. Tedd a sport részbe majdnem teljesen döntve de azért hogy kilásson.
5/11 anonim válasza:
5 hònapos koràtòl az èn gyerekem is unta a babakocsit. Addig vegyesen hurciztam meg kocsiztam (meleg nyàron egymàsra is sültünk volna) Nem erőltettem, sutba dobtuk a kocsit. Hordoztam, aztàn jött a mama làbàn vagy kèzbe vettem.
6/11 anonim válasza:
Próbáld ki a lehetőségeket,hátha csak az a baja,hogy nem lát ki a mózesból. Ha a sportba vagy az autós hordozóba is sír,hagyd a francba. Az én fiam is 4 hónaposan kezdte ezt,egész nyáron hordoztam inkább. Most egy éves,2 hete próbáltam ki megint,mert már nehéz,(11 kg és elöl hordoztam,mert nem tudtam megszokni ha a hátamon volt) és már nem sír a sportba. Nem tudom mi volt eddig a baja...
7/11 anonim válasza:
Tényleg egy kicsit emeld meg a hátulját. Én így értem el, hogy maradjon benne. Mondjuk van amikor nekem sem marad benne az udvaron. Mikor milyen kedve van.
8/11 anonim válasza:
Enyhe szögben döntött sport rész oldotta meg nálunk is, fekve utálta a kocsit, azóta jól elvan benne.
9/11 Reni 28 válasza:
Nálunk is így volt, 8 hónapos korában kapott egy esernyő kocsit ott az volt a baj hogy nem lát engem. De 1-2 hónap múlva már el volt benne
10/11 anonim válasza:
1. Vagyok
Az enyhe döntöttben sem volt el
De az a szerencsésebb eset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!