Akinek ikrei vannak tud ajanlani jo pelenkazotaskat amibe kenyelmesen belefer minden es nagy hely van benne?
Figyelt kérdés
Amiket arra irnak h ikreknek nekem nemtunnek eleg nagynak. Nekem ugyan nem ikreim lesznek hanem egy 1es egy 0eves ezert kene jo nagy sok rekesszel h mindenki dolgai kenyelmesen atlathatoan beferjenek.2020. szept. 14. 12:57
1/4 anonim válasza:
Miért mi a fenét cipelsz te, ami nem fér egy normálban (vagy egy mini hátizsákban)?
2/4 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy közepesen nagy hátizsákot pl dechatlon. Olcsóbban megúszod, mint, amit pelenkazonak neveznek. Ha csajos kell akkor is inkább a hatizsakok között nezelodnek neten.
3/4 anonim válasza:
Bàr nrm ikerim
De szintén kis korkülönbséggel vannak gyerekeim.
Nekem bevált az Aldis pelenkázóhátizsák
Jó, praktikus zsebek..
Belefér a fejenként 2 váltóruha, plusz meleg ruha, ha kell,
a nasi a víz, a hozzátáplálos bébiétel, alátét, evőeszközök
1,5 napi pelus
Nèhàny játék.
Az én dolgaim is, szendó, inni,iratok.
Ez az, amikor egész napra megyünk
4/4 anonim válasza:
Ikreim vannak, nekem Lässig volt, kényelmesn elfértem benne, nagyon praktikus volt, és nem mellesleg (mert hiú majom vagyok) baromi jól néz ki, lépten-nyomon megdicsérték és mindig megdöbbentek mikor mondtam hogy pelustáska amúgy. Drága, de konkrétan még akkor is napi szinten használtam amikor a srácaim már nem is voltak pelenkásak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!