A kocsiban a babahordozót mikor cseréltétek le autós ülésre?
Figyelt kérdés
Amikor mar ült? Vagy hónaphoz kötöttet es sulyhoz?
8.5 kilos a babám, 7 hós, tud mar ülni.
2020. aug. 27. 09:09
1/14 A kérdező kommentje:
Még hattal utazik a babahordozóban. Meddig kell háttal utaztatni? Az autósülést már csak rendesen lehet betenni nem? Úgy ertem nem háttal 😀
2020. aug. 27. 09:12
2/14 anonim válasza:
Amikor elérte a 9 kg-t a következő kategóriáig akkor kapott egy pajzsos Cybexet, 9 hónapos volt ekkor és már hónapok óta stabilan ült.
3/14 anonim válasza:
A nagy 9 hónaposan, a kicsi 10 hónaposan kapott gyerekülést. 7 hónaposan már tudtak ülni.
4/14 anonim válasza:
4 hónaposan vettünk ülést, de az használható háttal, döntve is ugyanúgy, mint a hordozó, csak sokkal kényelmesebb.
Most 14 hónapos, még mindig háttal használjuk egészen addig, amíg belefér vagy elviseli, mert sokkal biztonságosabb.
5/14 anonim válasza:
5 hónaposan. Természetesen döntött autósülést vettünk. Kényelmesebben elfért benne. Ja, és menet iránnyal háttal utazik még most, másfél évesen is.
6/14 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, az én babám 6 és fél hónapos, de még nem tud magától ülni. A babahordozó kezd szűkös lenni, de őt még nem zavarja. Én úgy gondoltam, hogy talán 2 hónap múlva veszünk neki egy dönthető autósülést, akkor lesz 9 hónapos.
7/14 anonim válasza:
Ha a hordozón, túlér a feje, vagy, meghaladta a súlyhatárt és még nem tud ülni, mindenképpen érdemes beruházni, egy olyan autósülésbe, ami dönthető és menetiránnyal ellentétesen beköthető.
8/14 anonim válasza:
11 hónapos volt a fiam mikor lecseréltük a hordozót ülésre, de ettől függetlenül 2 èves koráig háttal utazott.
9/14 anonim válasza:
10 hónaposan cseréltük gyerekülésre, ami csak menetirányban köthető be, utánaolvastam nem kevésbé biztonságos, mint a menetiránynak háttal köthető, viszont ha megtanul járni, nagy eséllyel rosszul lesz ha háttal kötöd be, mi britax römer-t vettünk.
10/14 anonim válasza:
"viszont ha megtanul járni, nagy eséllyel rosszul lesz ha háttal kötöd be, "
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!