Lehet aludni éjszaka úgy,hogy a baba hordozókendőben van rajtam?
Hát lehet, hogy te ősanyuka-anyaszolga vagy, én nem. Nem fogok olyan szokásokat támogatni, amik nem fenntarthatóak. Mert abból lesznek az ilyen kérdések, hogy három éves kisfiam úgy alszik el, hogy húzgálja a hajam, már kopasz foltjaim vannak, mit tegyek, h leszokjon róla. Nem. Az ilyen dolgokra sokkal könnyebb nem raszoktatni, mint leszoktatni róla.
De tudom, tökély anyu nem eszik, nem alszik, mindig vidám és csak a gyerekéért él. Az se baj, ha álmában ráfekszik.
18, akkor te tartsd ridegtartásban, meg neveld, idomítsd a csecsemődet, mint a cirkuszi állatokat, csapj is rá, ha nem ért a szép szóból. Sírni hagyni egy kisbabát direkt, nevelő célzattal a legnagyobb kegyetlenség és cserbenhagyás. Semmire nem lehet őket ilyenkor rászoktatni. Persze ha levágod a kiságyba, üvölt fél órát, aztán elalszik, mert cserbenhagytad, nem kapott választ. Egy idő után nem fog sírni, mert rájön, hogy le💩-od, te meg veregetheted a saját vállad, milyen jól " megtanítottad". Ha elkezd kúszni-mászni, kinyílik a világ, nem lesz ölben éjjel-nappal. És ja, vannak, akik alig alszanak a csecsemőjük mellett, ez van. Attól, hogy instán mindenki "szuper szexi önmegvalósító anyu"-ba tolja, meg a 2 hónaposára is szitter vigyáz, még nem ez a valóság. 100x inkább legyek "ősanya", mint egy ilyen rideg, csecsemő idomár, mint te.
A kérdésre a válasz: fekve aludni nem tudsz hordozókendőben. Max ülve fotelban,jól hátradőlve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!