3in1 babakocsi ?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Babakocsi vásárlás előtt vagyunk.
3in1 babakocsinál a hordozót csak úgy simán be lehet rakni a kocsiba(Mint gyerekülés) vagy annak kell venni valami talpat?
2020. aug. 19. 15:12
1/5 anonim válasza:
isofixes talpat talán mindegyikhez kell venni, de egyébként igen, csak úgy berakod.
2/5 anonim válasza:
Nem kell, van olyan, amelyik talp nelkul is hasznalhato biztonsagi ovvel, pl. Peg Perego Primo Viaggio SL.
3/5 anonim válasza:
Ha isofixes a kocsid, akkor kell a talp, amúgy övvel lehet bekötni őket.
4/5 anonim válasza:
Ha isofixes a kocsi, akkor LEHET bele talpat tenni. A mienk isofixes, megsincs talp, ovvel van bekotve. Vannak olyan gyerekulesek, pl. asszem a Cybex Sirona, amit csak talppal lehet betenni, de a babahordozok tobbsege bekotheto ovvel.
5/5 anonim válasza:
Övvel be lehet kötni.
Ha ki lehet kapcsolni a légzsákot, akkor előre is.
Attól is függ, h milyen gyakran, milyen hosszú utakra van használva.
Az én autómban a hordozót használtam 10 hós koráig, de csak boltba jártunk kB 4-5km-eket max, lakott területen.
Utana vettem ülést, de az is övvel bekötős.
A férjem kocsijában van isofix-és, hosszabb útra ebbe kötjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!