Meddig fordítottátok magatok felé és meddig kötöttétek be babátokat a sport részbe?
Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 12:39
1/14 anonim válasza:
Kb 7-8 hónapos korig toltam a babakocsiban magam felé. Mindig be volt kötve, még most, 16 hónaposan is.
2/14 anonim válasza:
7 és fél hónapos a babám, most rendeltem neki egy könnyű sport babakocsit, amibe már kifelé fogom tenni (azt nem tudom lehet e majd egyáltalán magam felé fordítani). Már nem bukik hetek óta, és a külvilág jobban érdekli, úgy gondolom szükségtelen magam felé fordítani.
3/14 anonim válasza:
7 hónaposan ült stabilan a fiam, akkor kezdtük használni a sport részt. Kb 10-11 hós volt, mikor lecseréltem a nagy kocsit egy kisebb sportra, azon már nem lehetett forgatni az ülést szóval onnantól.
4/14 anonim válasza:
A mózesben 7 hónapos koráig volt. Most 15 hónapos, felém néz a sportrész, mert így szereti.
5/14 anonim válasza:
Mindig be kell kötni, feláll, kihajol, kiesik. Viszont pont ezért csak az olyan babakocsit szeretem amiben bekötve is tud mozogni, előre hajolni.
6/14 Derjaderja válasza:
5 hónaposan került dönthető sportrészbe, rögtön arccal menetirányba tettem.
1 éves kora óta van esernyős bk, abban én nem szoktam bekötni, max nevelő céllal, amikor néha szökni próbál.
7/14 anonim válasza:
Első gyereket 1,5 éves koráig magam felé fordítva toltam.
Második gyerekem 15 hónapos, még szintén felém néz. Így szeretik. A nagy is csak úgy aludt el, ha láthatott.
Mindig bekötöttem őket, ez nem korfüggő.
A nagyot egyszer nem sikerült időben, mert rohanni kellett a reptéri buszhoz: ahogy emeltem és fentről segítettek volna, megborult a kocsi és majdnem kizuhant. Jó élmény volt, 2 éves volt ekkor.
8/14 Derjaderja válasza:
6 vagyok, bkv-n én is bekötöm, de nem emlékszem, mikor mentünk azzal utoljára. Ház kórüli sétára nem szoktam, semmi értelme
9/14 anonim válasza:
Mióta tud ülni, kifelé fordítjuk az ülést. Talán 1x nagy szembeszélbe mentünk sétálni, akkor magam fele fordítottam.
10/14 anonim válasza:
15 hónapos korától ül menetirány szerint, de ha rajta múlna még mindig szemben ülne. Nem szoktam bekötni, csak a derekánál, de azt sem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!