Újszülött kortól melyik fajta hordozót ajanlanatok?
Figyelt kérdés
Többet néztem, Tudom, hogy elég különböző fajta mind... pl Liliputi rugalmas kendő, Liliputi szövet kendő, Lili Tai, Fornessi, Hoppediz Bondolino2020. jún. 10. 00:11
11/27 anonim válasza:
Milyen sok helyről? Biztos nem hivatalos fórrásból mert baromság.
12/27 anonim válasza:
Én is hallottam hogy káros. Amikor csípőszűrő vizsgálaton voltunk mondta az orvos, illetve a gyermekorvosunk sem ajánlotta😀.
13/27 anonim válasza:
Max kengurúról lehetett szó, merthogy normális hordozó még jót is tesz.
14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, en sem hallottam, hogy nem tenne jót a hordozó, maximum valóban a kenguru vagy ami nem “bevizsgált“ vagy hogy mondjam. Mivel en télen fogok szülni, ezért sajnos nem fogom tudni a hideg miatt nyilván simán kint hordozó kendőben vinni ide-oda, orvoshoz pl, de ezért babakocsit is veszünk (most épp Maxi Cosi Lila-t néztünk meg es elég jónak tűnt), azonban en itthon mindenképpen szeretnem hordozni napközben a testközelség es közeli kontaktus miatt (meg persze hogy ne szakadjon le a két kezem) ☺️ Egyébként azt tudjatok, hogy az elejen kb mennyi időt lehet a kendobe bele tenni?
2020. jún. 15. 19:33
15/27 anonim válasza:
Nem hülyeség, én tapasztaltam is, ezért csak 2 hónapig használtuk. Egyre beljebb állt a lába és el is kellett vinni orvoshoz.
16/27 A kérdező kommentje:
Oh... es melyik fajta hordozót használtad? Jo minőségű ölt es megfelelő volt ?
2020. jún. 15. 20:04
17/27 anonim válasza:
Jó minőségűt, nem kengurut. (15-ös vagyok)
Ilyenünk volt, csak nem ebben a színben, de ez most lényegtelen.
18/27 anonim válasza:
Most ahogy olvasom a kommenteket látom, hogy nem én egyedül vagyok akinek negatív tapasztalatai vannak a hordozókkal.
19/27 anonim válasza:
Jah, biztos azért vagy 30 százalékos, mert olyan okos vagy.
20/27 anonim válasza:
Miért gondolod hogy egyszerű vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!