Mi a véleményetek a Cybex Jeremy Scott által tervezett babakocsi színéről?
Most nézegetem a babakocsikat, a priam mellett már döntöttem. De a színen még vacilálok.
Ez szerintetek jól néz ki?
Ez a pali borzalmasan ízlésficamos szerintem. Amiket a Moschinonak kreál mostanság is nagyon giccses és ízléstelen, ahogy az általa tervezett Cybex sorozat is.
A Cybexnek gyönyörű, letisztult designja van alapjáraton, pont emiatt (is) választottuk de nem ezt a szörnyet amit linkeltél, ezzel utcára nem lépnék. :D
Ettől függetlenül ha neked ez tetszik akkor áldásom rá mert maga a babakocsi fantasztikus ezt tapasztalatból mondom.
1.
Vagyok
Nah a többiek kimondtàk,amit nem akartam.
Feketében még csak-csak.. de azok szàrnyak... Jesssszus
Amúgy nekem is cybexem van
Imádom
Melyik típusú?
Egyébkén feketében vettem meg, csak nem a Jeremy Scottosat.
Hanem sima fekete+rose gold.
A rózsaszínnek a huzata gusztustalan, kisebbségi ízlést sejtet. A feketének meg a kerekei full gagyik ezzel a műanyagos (?) aranyozással, mint valami játékbabakocsi de abból is a kínai piacos verzió.
Akkor már inkább a Spring Blossom kollekció a rosegold vázzal, ennél még az is ízlésesebb pedig az sem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!