Kephatnék véleményt a Bugabbo babakocsikról?
Jó minőségű babakocsi, a Fox nagyon jó terepre.
A személyes véleményem, hogy eszméletlenül rondák a Bugaboo kocsik (az a műanyag darab ahol az ülést lehet rátenni az mi? Nagyon igénytelen! A Bee mint egy tolókocsi, a Cameleon nyomorult első kis t-rex kerekei meg a puttonyos Ant hogy néznek ki, borzalom), hatalmasak (összecsukva is), városba közlekedni teljesen felesleges ilyen terepkocsi mint a Fox viszont csak szív az ember egy termetes kocsival, tipikus basicbitch instaanyu babakocsi és indokolatlanul drága.
Ha választani kell akkor és terepre kell akkor a Fox, az legalább nem olyan veszettül ronda de leginkább egy Cybex vagy egy Nuna sokkal jobb választás.
Nekem most a Beat nagyon tetszik.☺️
Illetve a Bugaboo-ból a Camelon egyre jobban.
Nekem Bugaboo Cameleon 3 van, 2 hónapja használjuk (egyelőre csak a mózest). Én szeretem.
Mikor babakocsi keresésben voltunk, nagyoooon sokat megnéztem, videókat, véleményeket olvastam róluk, és nekem a Bugaboo volt az abszolút nyertes. Az ára tényleg elég borsos, mi használtan vettük, de így is teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!